De beste frieriene

Brukerne våre deler sine historier om hvordan de ble forlovet.

Publisert Oppdatert

Det finnes like mange måter å fri på som det finnes mennesker her i verden. Våre forumbrukere har delt sine historier, til inspirasjon og glede for andre.

 

Ble lurt

 

Brukeren Varsio ble lurt til å tro at mannen ville "øvelsesfri":

 

"...En kveld vi satt i sofaen og diskuterte snakket han om at han var veldig nysgjerrig på hvordan han skulle fri, altså hvordan det skulle gjøres. Skulle han gå ned på kne, eller var det kanskje rart? Kanskje han kunne prøve å gå ned på kne og "øve-fri"?"

 

"...Han var så søt der han gikk ned på kne, og ombestemte seg og satte seg igjen. hehe. (da skjønte jeg ikke hvorfor han var så "nervøs", nå skjønner jeg jo det.)""Men så sa han at; nei, jeg må jo prøve og se hvordan det er.. Så han gjorde det igjen og leta etter noe han kunne gi meg. Han fant en tskjorte, men den ble for stor sa han, så han leta igjen (under sofaen) og fant en fin eske med en diamantring i. Og alt jeg fikk frem var "Du kødder, du kødder".. Etter litt kom han på at han måtte jo spørre meg, og da sa jeg selvfølgelig ja."

 

Klarte ikke vente

En annen bruker, Nelly Pelly, ble også fridd til hjemme i sofaen.

 

"Vi begynte å snakke om å gifte oss veldig tidlig, og fant ut at vi ville det fort. Han var veldig bestemt på at han skulle fri, og at det kunne skje når som helst. Jeg sendte han litt tips på hvilke ringer jeg likte. "

 

"...Dagen før lillejulaften laget han middag på kvelden og jeg pyntet til jul. Så skjenket han i to glass rødvin, og sa at jeg måtte komme å sette meg i sofaen sammen med han og slappe av og kose oss. Koste og snakket, før han plutselig gled lengre og lengre ned av sofaen, plutselig stod han der på kne og spurte om jeg ville gifte meg med han. (Og i hånden hadde han en eske med to ringer. Min var totalt forskjellig fra det jeg hadde sett for meg, men det var forelskelse ved første øyekast. Tenk, han hadde valgt ut en ring helt selv. Flinke mannen.)

 

Jeg fikk tårer i øynene, og det bredeste gliset ever og fikk presset frem et ja. Så satte vi på oss ringene og satt som noen idioter og bare smilte... Han hadde fått ringene gravert, og det morsomste er at datoen viste 31. desember. Han hadde tenkt å fri på nyttårsaften, men klarte ikke å vente når han så meg gå rundt og så så fin ut."

 

Friluftsliv

 

Coronas ble fridd til på selveste Prekestolen

 

"Jeg ble fridd til på Preikestolen etter en 2 timer lang hiking opp. Han gikk ned på kne og været var supert."

 

På en strand i Italia

 

Jeg ble fridd til på en strand i Italia en av de siste nettene etter en utrolig ferieuke! Det var fullstendig stjerneklart og bare oss to, med andre ord var det et perfekt frieri for meg!En helt fantastisk (og sykt dyr) ring hadde han smuglet med seg fra norge ved å gjemme den i minnekortholderen til det ene kameraet vårt.. Jeg ble veldig overrasket og i ettertid viste det seg at hele grunnen til at vi dro på den ferieturen var at han ville fri!"

 

Roma

 

Både brukeren kinkeline og Musihus ble fridd til i Italias hovedstad:

 

"Fikk frieriet på ferie i Roma med utsikt over hele byen. Var fantastisk deilig."

 

"Det tordnet og lynte og vi satt mutters alene på en restaurant på taket av Roma under mange parasoller. Det var levende lys og vi var tullet inn i masse tepper mens vi så lysene fra verdens mest romantiske by. For en kveld! Såååå lykkelig!"

fri

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning