De beste bryllupsgavene!

Vi har surfet nettet etter de beste brylluspgavene!

Publisert Oppdatert
Det er utallige bryllup som står for døren nå som våren og sommeren nærmer seg. Å være bryllupsgjest kan fort bli dyrt, for å ikke snakke om hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte gaven.

Billig

En bryllupsgave trenger ikke koste allverden, bryllupskoordiantor ved Glassmagasinet Mette Svendsen, har uttalt til dinside.no at dersom du er vanlig gjest, det vil si at du ikke er i nærmeste familie eller omgangskrets, er det vanlig å gi for rundt 500 til 600 kroner. Du kan også komme unna med å bruke mellom 200-300 kroner dersom du kjøper noe lurt.

Dinside skriver at for de som er i nær familie med brudeparet, er det slett ikke uvanlig å bla opp flere tusenlapper når de skal kjøpe gave.

- Servise, bestikk og glass står på 90 prosent av alle ønskelistene, sier Svendsen.

Gavekort

Er du for eksempel student og skal i flere bryllup i år, kan økonomien lett velte. Da gjelder det å være kreativ og finne smarte løsninger som du slipper billig unna med.

Hva med å snekre sammen et gavekort på middag et romantisk sted? Gavekort på kino, teater eller operaforestilling er også lurt siden paret får gjøre noe sammen. Eller du kan gi de et frukttre til å plante i hagen, startabonnement på SATS, vinsmakingkurs, et bilde til stuen, en lampe til gangen, slå deg sammen med venner og kjøp kjøkkenutstyr, gi dem gavekort på en sportsbutikk - mulighetene er ubegrenset!

Klikk deg inn på bildeserien under og få inspirasjon!Bryllupsgaver her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning