De beste bryllupsfilmene

Lad opp til bryllup med disse herlige klassikerene.

De beste bryllupsfilmene
De beste bryllupsfilmene
Publisert Oppdatert
Bryllup krever mye planlegging og hardt arbeid. Men jammen er det gøy også!

Dessuten er et kommende bryllup en perfekt unnskyldning for å be inn venninnne på en filmkveld med noen av de beste bryllupsfilmene. Kjøp inn godt med godis og popcorn, fyll opp vinglassene og lad opp til bryllupsplanlegging med en av disse romantiske og underholdende bryllupsfilmene.


My best friends wedding

Julia Roberts rollefigur finner ut at hun selv er forelsket i sin beste venn da han forteller henne at han er forlovet. Bare dager før bryllupet bestemmer hun seg for å slå kloa i ham. En skikkelig feelgood-film med deilig musikk og herlig stemning.

Bride wars

To bestevenninner går begge med bryllupsplaner og velger samme lokale for bryllupet sitt. Ved en feiltagelse bookes de inn på samme dato. Hvem skal trekke seg og la venninnen få det perfekte stedet for bryllupet? Tilsynelatende ingen av dem. En skikkelig jentefilm, underholdende og artig med mange morsomme scener.
The wedding planner

Hva skjer når bryllupsplanleggeren forelsker seg i sin klients brudgom? En hel masse misforståelser, virrvarr og morsomheter. En herlig komedie med masse romantikk!


Father of the bride

En far skal gifte bort sin kjære datter og kjenner at han ikke er helt klar for å gi bort sin lille øyesten. Med kritisk blikk følger han sin kommende svigersønn og prøver å finne feil som kan ødelegge romansen. En søt film om kjærlighet, ikke bare mellom et forelsket par, men mellom far og datter. En koselig og varm komedie.
Runaway bride

Etter å ha forlatt flere brudgommer ved alteret har rollefiguren til Julia Roberts blitt offer for spydige kommentarer og latterliggjøring. Når hun igjen forlover seg kommer en nysgjerrig reporter til byen for å finne ut av hva som skjuler seg bak den krevende bruden. Og du kan jo gjette hva som skjer? Selvsagt blir de forelsket. Gode, romantiske dialoger og morsomme scener gjør denne filmen til en klassiker.Made of honor

Etter mange år med et tett vennskap finner Patrick Dempseys rollefigur ut at han er forelsket i sin beste venn. Når han endelig får motet til å fortelle henne det, presenterer hun ham for sin forlovede. Som forlover for sin beste venn prøver han å vinne hjertet hennes, selvsagt ikke uten forviklinger og morsomheter. God stemning og veldig morsomme scener gjør denne vel verdt å se.The wedding singer

Den kjempepopulære bryllupssangeren blir forlatt ved alteret i sitt eget bryllup. Men når han minst venter det dukker en ny flamme opp. Dessverre er hun allerede forlovet, og det med en kjempedust. Klarer han å stjele henne? Adam Sandler er på sitt beste i denne morsomme, søte og fantastiske bryllupsfilmen. Kan sees igjen og igjen.
My big fat greek wedding

En mann blir hodestups forelsket i en vakker kvinne. Men med henne følger også en gresk storfamilie. En morsom og romantisk komedie om enkel kjærlighet og kompliserte familieforhold.


Four weddings and a funeral

En engelskmann og en nydelig amerikansk kvinne treffer hverandre tilfeldig i flere bryllup. I deres første møte oppstår det en het, men kort flørt. Når de igjen møtes i et annet bryllup kjenner de igjen på gnisten. Problemet er bare at hun nå er forlovet. Herlig forviklinger og deilig romantikk.
27 dresses

Som evig brudepike, og aldri brud er kjærlighetslivet til Katherine Heigls rollefigur deprimerende. Og verre blir det når hennes søster forlover seg med hennes store forelskelse, og hun blir satt til å planlegge bryllupet. Heldigvis er det en annen, mye snillere kjekkas som vinner hjertet hennes til slutt. En koselig, romantisk komedie med mye humor og kjappe replikker.

4hhth.120x162 jseffbhfgbfg.120x176 jenny.120x176 ldhjhk.120x162 dhdn.120x162 ggdgdg.120x162 Untitled-2.120x162 23.120x162 dfsdsdfsdf.120x162 djdhrtrttyrfty.120x162

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning