Bryllupskalender

Har dere akkurat bestemt dato for bryllupet, eller nærmer dagen seg med stormskritt? Registrer bryllupsdatoen deres i vår database og treff andre som skal gifte seg samme dag som dere. Det kan være gøy å ha noen å planlegge samtidig med.

Publisert Oppdatert
Hvordan
Registreringen er enkel og grei. Du fyller inn navnene deres i ett skjema, velger riktig dato for bryllupet, og fyller deretter inn noen linjer om dere som du vil dele med andre. Om du har lyst til at andre skal kunne få tak i deg er det lurt i tillegg å skrive inn epostadressen din. Kalenderen finner du HER

Anonym?
Om du ønsker å registrere dere anonymt kan du selvsagt finne opp to navn, eller bruke kallenavnet du har på forumet vårt (om du er bruker der).

Hvordan finne andre?
Om du har lyst til å lese presentasjoner av andre par velger du en dato i kalenderen. Du vil da få opp presentasjoner av de parene som har registrer seg på datoen du valgte.

Kan jeg bruke html?
Om du kan html-koder går det fint å skrive inn disse i skjemaet. Under finner du noen eksempler, men om du ønsker å bruke disse, VÆR NØYAKTIG, det finnes ikke redigeringsmuligheter på andre måter enn å sende oss en mail og si i fra om du vil ha noe forandret....
Kopier koden du vil bruke fra tekstboksene under og bytt ut epostadresse og andre linker.

Peke til din epost
Legge inn bilde av dere (NB: Ikke bruk store bilder - max 200*200 piksler)
Legge inn en peker

[GÅ TIL KALENDEREN]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning