Barn i bryllupet

Har du barn og skal gifte deg, eller du er invitert i bryllup, behøver du ikke være bekymret. Det kommer til å gå helt fint!

Publisert Oppdatert
Å ha barn som gjester i bryllupet kan gjerne være slitsomt eller bekymringsfullt da de er rastløse, ernergiske, entusiastiske og høylytte. Men barn er også fantastiske å ha med på den store dagen!

Inkludere barna

Når du har med deg barn i bryllupet, er det viktig å sette pris på entusiasmen og humøret deres. Det gjør ofte at de andre gjestene blir like blide og glade som barna, og dermed er dette en glimrende kombinasjon av gjester. Det er også en god idè å ha barn som blomsterpiker eller ringbærere i seremonien da dette inkluderer ungene blant de voksne, og skaper en barnlig sjarm over et spesielt øyeblikk.

Vær påpasselig med å spørre barnet tidlig i planleggingen, vil de være med? Hva ser de frem til? Gi dem tid til å glede seg og se for seg dagen hvor de skal gå med vakre klær og få mye oppmerksomhet.

Belønning

Bruk tid på å shoppe sammen med barna så de kan prøve klær en stund. Husk å belønne dem etterpå med en tur til iskrembaren etterpå!

Ikke ta med deg små barn om du shopper for brudekjole. Det er ikke rettferdig for barnet som lett kan bli rastløs av å se på noen andre prøve kjoler i flere timer. Sørg for å gjøre tiden sammen med barna dine til en spesiell tid som er minnerik og gøy. Ta gjerne med deg kamera og vise frem bildene du har tatt når dagen er omme. Barn elsker å bli tatt bilde av!

Veiledning

For å gjøre det morsomt og lett for ungene som har valgt å være med i bryllupet, bør du sørge for at de blir behandlet med den samme respekt og oppmerksomhet som de voksne. Vær presis mot ungene og fortell dem hva du forventer av de. For unger som skal være en del av bryllupsseremonien, kan en tape på gulvet hjelpe dem å huske hvor de skal stå, kanskje kan initialene stå på tapen.

Når dere går igjennom øvelsen på seremonien, øv dere på barnas del flere ganger slik at de kan være sikker på hva som er i vente. Unge barn behøver ikke å delta i noen øvelsesmiddag, men kan gjerne det dersom bruden ønsker.Kilde:ourmarriage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning