Brangelinas babybilder falske?

Babybildene av Shiloh Nouvel skulle har de siste dagene vært "lekket" på diverse nettsteder, men nå jobber bildebyrået Getty Images på høygir for å finne ut om bildene faktisk er korrekte..

Publisert Oppdatert
På mandag bekreftet stjerneparet at de ville selge bildene til høystbydende, og gi pengene til veldedighet. Bildene skal ha blitt solgt for hele fire millioner dollar, og salget foregikk på en pressekonferanse der mediene ble bedt om å by.

Knapt et døgn etter, på tirsdag, dukket de første blogpostene opp, der det ble linket til bildene.

Og det er her den logiske bristen dukker opp. Bildet som har "lekket" ut på nettet viser Brad, Angelina og deres nyfødte datter på en forside av magasinet "Hello". Problemet er bare at det slett ikke skal være Hello som har kjøpt bildene, men People magazine. Derfor spekuleres det nå voldsomt i om bildet rett og slett er falskt.

En ting er i alle fall sikkert, og det er at noe ikke stemmer. Bildebyrået jobber på spreng for å finne ut hva som har skjedd, og de uttaler i en pressemelding at de ikke kan garantere for at bildene som har blitt publisert på nettet faktisk er autentiske. Enten har Hello fått masse gratisreklame, eller kanskje er det nettopp Hello som har fått kjøpt bildene, selv om det tidligere har vært meldt at People er "vinneren"?

Den som lever får se..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning