Brad i pappaperm?

Etter å ha gjort stor suksess i «Ocean's Eleven» og «Ocean's Twelve» har Brad Pitt enda ikke bestemt seg for om han vil være med på den tredje filmen, «Ocean's 13».

Publisert Oppdatert
Brad er i Namibia med gravide Angelina Jolie og deres to adopterte barn, og har ingen planer om å forlate kontinentet før barnet er født. Nå begynner regissør Steven Soderbergh og produsentene å bli bekymret for om han ikke kommer til å si ja til å være med i filmen.

Filmingen skal etter planen starte i slutten av juli, og George Clooney og Matt Damon har signert kontraktene. For halvannen måned siden bekreftet Brad at han skulle være med i filmen, men produsentene har altså ikke fått den nødvendige signaturen.

Clooney, som i tillegg til å være hovedrolleinnehaver også er produsent for filmen, er i følge The Sun bekymret:

-Istedenfor å være her for å jobbe med filmen er Brad i midten av Afrika, og vi er bekymret for at Brad vil være hjemme med barnet og ikke på settet for å filme.

De to foregående filmene «Ocean's Eleven» og «Ocean's Twelve» har begge hatt eventyrlig suksess. Førstnevnte spilte inn 183 millioner dollar bare i USA og Canada. «Ocean's Twelve» var den mest sette filmen premierehelgen, og spilte inn 40,9 millioner dollar den første helgen på kino.

Kilde: ananova.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning