Årshoroskop: Vannmannen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Vannmannen (20. januar - 17. februar)

Generelt:

Lykkebringeren Jupiter går inn i området for hus, hjem og familie. Dette bringer hell, overflod og ekspansjon i alt som har med familien å gjøre. Har du planer om å flytte eller bytte bolig er dette ingen dum tid. Det er også en super tid for å utvide, pusse opp eller forbedre hjemmet ditt på en eller annen måte. En familieforøkning kan også ligge i kortene.

Når året starter er nitti prosent av alle planetene i den østlige sektoren i horoskopkartet ditt. Dette betyr at du er inne i en fase hvor du ikke trenger å støtte deg så mye til andre mennesker, og slik forblir det de seks første månedene. Fra april blir du også mer reflekterende, og du går inn i en tid hvor de nære ting betyr mer enn å leve et liv i sus og dus ut mot samfunnet og verdenen for øvrig.

Yrke, karriere og økonomi:

Du kommer inn i en tid hvor det å hjelpe andre mennesker blir viktig både for karrieremessig og økonomisk. Hvordan din innsats kan bidra til å hjelpe andre mennesker eller menneskeheten bør være en rød tråd i alt du gjør og foretar deg. Om du jobber som aksjemegler eller har din egen lille pølsebod på hjørnet, spiller ingen rolle. Det er din innstilling til å tjene penger som er det fundamentale, ikke hvordan du oppnår dem. Din finansielle situasjon har vært full av uventede overraskelser de siste årene, både på godt og vondt. Frem til april kan det fortsatt bli slik, men deretter vil du få mer kontroll. Du føler deg nå mer sikker på deg selv, økonomisk sett. Nå skal du bygge videre på dette, uansett hva ditt finansielle ståsted er. Husk at alt er relativt, både i astrologien og i livet. Verdier er ikke bare kontanter, men også det å leve ut sin egen frihet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Solen er din kjærlighetsplanet. Det helt spesielle i år er at det er hele fire solformørkelser, noe som skjer utrolig sjeldent. Disse angir endringer som ofte henger sammen med stress. At dette skjer med deg, er slettes ikke sikkert, alt avhenger av din egen situasjon. Er du i et forhold hvor dere elsker hverandre, vil dere sannsynligvis styrke partnerskapet. Er det motsatte tilfellet, ja da er det helt opp til deg om du vil gjøre noe med det eller ikke.

At endringer inntreffer hos mange, er likevel sikkert. Nye partnere flytter inn og eksisterende ut, men dette er ikke noe som universet blander seg inn i. Dette blir fullt og helt dine valg. Innenfor kjærlighet og romantikk kjører du løpet stort sett som du selv vil. I januar, juni, juli og november bør du tenke deg om før du gjør noe drastisk.

Leveregel for 2011: Jeg skal styrke min egen selvstendighet.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning