Årshoroskop: Tvillingene

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Generelt:

Du får et skifte av interesseområde. Mange har nådd dit de vil i yrke og karriere. Nå bør du bruke energier på den utadvendte siden av livet, og spesielt de første seks månedene bør du fokusere på din stilling i samfunnet. I tillegg skal du holde på med noe du virkelig liker - sosialt samvær med kollegaer, bekjente og venner. Nå skal du bygge opp et nettverk rundt deg både på et personlig og karrieremessig plan, og du kommer til å treffe noen som får stor betydning for deg.

Din kreative side er forsterket, men det blir mer på den jordnære og praktiske måten. Greier du å kombinere dette med dine intellektuelle og konseptuelle egenskaper skaper du deg et fundament for fremtiden. Siste halvdel av året blir mer fokusert på deg selv og dine indre verdier. Nå skal du bli mer reflekterende og tenke igjennom tingene før du setter i gang, og du skal fokusere på det du virkelig brenner for.

Yrke, karriere og økonomi:

Selv om kraften går litt ut av ditt astrologiske hus for yrke og karriere, forblir den forsatt sterk. Du får en prioritetsendring. Gjennom dine venner, bekjente og kollegaer vil du skaffe deg nye forretningsforbindelser.

Om du sliter økonomisk burde du kanskje lytte mer til din magefølelse i stedet for til hjernen og fornuften. Legg følelser i det du gjør, og la fortid og fremtid spille på lag. Dette hjelper din finansielle situasjon. Du erfarer at penger og økonomiske muligheter kommer fra mange forskjellige kanter. Følg godt med på de sjansene som byr seg. Solformørkelsen i begynnelsen av juli kan gi deg nye finansielle muligheter, men den kan også skake opp en tilsynelatende trygg økonomi.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I 2011 må du jobbe mer og hardere for å finne din livsledsager. Du kan ikke lenger stole fullt og helt på din sprudlende sjarm og ungdommelige væremåte. Nå bør du sette på deg en mer seriøs maske. Det er nettopp denne kombinasjonen av barnslig jovialitet og voksen erfarenhet som gjør deg ettertraktet.

Er du i et etablert partnerskap starter året veldig bra for deg. Det blir også andre fine perioder fra midten av september og ca. en måned fremover. Juni og juli kan også bli bra. Det skjer både sol- og måneformørkelse i det solare huset ditt for parforhold - i juni og november, så belag deg på at det kan komme endringer.

Leveregel for 2011: Utfordringer er til for å overvinnes.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen