Årshoroskop: Steinbukken

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Steinbukken (21. desember - 19. januar)

Generelt:

Astrologisk sett vil du ha et interessant år foran deg. Resten blir mye opp til deg selv og dine evner til å takle forandringer. Siden du er et stødig og traust jordtegn er det ikke alltid at du liker endringer, og spesielt ikke om de kommer uventet og hurtig. Men i år er det bedre du venner deg til dette først som sist, da vil du gjøre livet noe lettere for deg selv.

Din herskende planet Saturn står sterkt og høyt oppe i horoskopet ditt. Dette har ikke bare innflytelse på yrke og karriere, men nå er det faktisk du som har kraften og evnen til å gjøre nødvendige forandringer, til å oppnå dine høyeste mål i livet. Du står nå øverst på knausen og skuer utover alle andre. Selv om du ikke er på toppen rent fysisk, vil andre mennesker se opp til deg som om du var det.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrke- og karrieremessig blir dette et bra år for deg. Nå kan du tillate deg å sette høyere mål enn noen gang. Det som skjer astrologisk er at din herskende planet Saturn går igjennom dette området i horoskopet ditt, noe som bare inntreffer hvert 30. år. Så utnytt sjansene maksimalt! Fra slutten av januar og fram til midten av juni bør du bruke mest mulig tid til å planlegge dine strategiske mål. Deretter skal du bruke all din energi til å fullføre alt det du har satt deg fore.

Fra mars kommer en periode hvor du vil være langt mer vågal i økonomiske anliggender enn du vanligvis er. Du tar flere risikoer og sjanser i investeringer og ting du vil kjøpe, og du blir mer spekulativ. Hva som er bra for deg vet du selv best. Uansett bør du forsøke å bevare din jordnære og pragmatiske holdning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I år skjer det en viktig endring. Fra juni går nemlig lykkejegeren Jupiter inn i ditt solare eller astrologiske hus for flørt, forelskelser og sensuelle fantasier, og en tid med sterke romantiske eventyr og begjærlige opplevelser ligger foran deg. Om du er i et parforhold eller ikke spiller ingen rolle. Er du singel når sommeren setter inn, er du det i hvert fall ikke når året slutter - om du selv vil.

Men om alle disse forelskelsene blir til noe mer enn heftige opplevelser, tja, det er ikke godt å si. Nå er du i et hjørne hvor du vil ha det gøy, moro og nyte livets lyse sider, og det gjør du faktisk helt rett i. Å påta deg større ansvar i kjærlighetslivet er du ikke interessert i akkurat nå. Du er faktisk mer heldig enn ellers i kjærligheten, og ting ser bare ut til å falle på plass. Nyt det så lenge det varer - det har du fortjent!

Leveregel for 2011: Ta enhver forandring som en positiv utfordring.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning