Årshoroskop: Skytten

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Skytten (23. november - 20. desember)

Generelt:

Dette blir et år for å bygge et bredt grunnlag for din framtid, og du bør derfor være fokusert på dine målsetninger og ikke la dagligdagse hendelser få innflytelse på dine større oppgaver. Det første halve året blir en tid du bør være reflekterende. Tenk ting igjennom og se på detaljer, før du setter i gang med nye ting. Å forstå din egen emosjonelle situasjon og å få et dypere forhold til dine følelser, vil hjelpe deg til å stå frem som et trygt og sikkert menneske.

Fokus på venner og bekjente bli viktig. Den strenge, men rettferdige herremannen Saturn er kjent for å gi oss det vi fortjener, og den står sterkt i ditt astrologiske hus. Det denne planeten inviterer deg til er å gå seriøst og systematisk gjennom venne- og bekjentskapskretsen din. Dette fører til at du kanskje får nye venner, eller du beholder de vennene du synes du burde ha.

Yrke, karriere og økonomi:

Det er to solformørkelser som påvirker økonomien direkte. Den ene er allerede i begynnelsen av januar, den andre er i juli. Den første kan være stressende, og du bør følge godt med på hva som skjer med pengene dine. Forsiktighet og disiplin er stikkord. Den i juli vil ha å gjøre med de økonomiske midlene du deler med din partner, privat som profesjonelt. Her bør du også trå varsomt.

Frem til sommerferien kan du bruke masse tid på å hygge deg og ha det moro. Men deretter blir det strieskjorta og havrelefse, for å bruke et populært uttrykk. Nå blir det dine daglige arbeidsoppgaver du ikke bare bør, men må konsentrere deg om. I hvert fall om du vil flyte på en positiv bølge videre. Nå vil du merke at ikke bare arbeidsmengden blir større, men også ansvarsområdet, og det er godt mulig du får merke stor fremgang i yrke og karriere.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

2011 blir et langt bedre år for samliv og parforhold enn 2010. Men, vil du absolutt vil flytte sammen med noen i år bør du velge tidspunktet med omhu. Juni og juli er de beste månedene. Store deler av april, august og fra 24. november til 13. desember, bør du holde deg langt unna. I disse periodene går din personlige kjærlighetsplanet Merkur såkalt retrograd eller baklengs. Da kan du oppleve at misforståelser lettere oppstår, og avtaler som du trodde var i orden, behøver slettes ikke være det.

Men rent bortsett fra dette kommer du helt fram til sommeren inn i et av dine beste tiår for romantikk og forelskelser, og du bør utnytte denne perioden maksimalt. Det blir 12 år til du får en ny slik sjanse. Årsaken til dette er at lykkejegeren Jupiter som også er din herskende planet, går igjennom ditt område.

Leveregel for 2011: En sikker fremtid ligger i at du leverer hva du lover.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen