Årshoroskop: Løven

Se hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Løven (22. juli - 22. august)

Generelt:

Året starter med at nesten samtlige av planetene er i den vestlige delen av horoskopet ditt. Dette er området for de andre, i motsetning til meg selv-sektoren. Dette betyr at universet inviterer deg til å tenke mer på andre enn deg selv, og spesielt frem til april blir dette viktig. Deretter kan du tillate deg å gjøre dine egne ting uten å ta så mye hensyn til andre. Men det å opprettholde en fornuftig balanse er noe du allikevel burde vurdere.

Frem til sommeren vil reiser stå sterkt, spesielt turer til fjerne strøk. Om du ikke kan reise i denne perioden bør du i hvert fall planlegge. Uansett hvor du reiser bør du legge vekt på at dette skal gi deg opplevelser som varer, som kultur og lærdom. Selvsagt kan du også reise for å ha det gøy og moro, men du får mer ut av turen om du forsøker å utvide horisonten og tilegne deg kunnskap.

Yrke, karriere og økonomi:

Det er viktig at du jobber hardt og nitidig i dine daglige gjøremål. Fra begynnelsen av juni ut året går du inn i et av dine store år for yrke og karriere, dette fordi lykkeplaneten Jupiter går igjennom ditt solare hus eller område for nettopp dette. Utnytt alle muligheter som kommer på din vei, det blir 12 år til neste gang dette skjer.

Økonomien din får ikke så mye fokus fra deg i 2011. Dette kan enten bety at økonomien stort sett er i orden, eller du velger å ikke prioritere denne siden av livet ditt akkurat nå. Hva du enn gjør bør du vite at det er viktig at du organiserer og tar hånd om dine finanser. Ikke det at det behøver å være noen krise, men du kan oppleve enkelte tidspunkter gjennom året hvor du bør være spesielt på vakt. Fra april til august bør du være ekstra forsiktig med investeringer eller hvordan du forvalter egne og andres ressurser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten blir mer fysisk, spontan og lidenskapelig. Du blir mer modig, og du tar lettere initiativ. Som Løve er du alltid dynamisk i dine amorøse erobringer, men nå viser du deg fra en mer aggressiv side. For den single Løven tegner dette bra om du søker deg en kjæreste og livsledsager. På den annen side kan også dette føre til at du går inn i romantiske forhold uten å tenke deg om. Du er impulsiv og vil at ting skal skje her og nå.

Neptun som har vært i ditt solare hus for parforhold de siste 14 årene er i ferd med å forlate dette området i horoskopkartet ditt. Dette har gjort at kjærlighet, samliv og samvær med venner har vært knyttet opp til det åndelige, det alternative eller basert på dypere meninger med og bak livet. Om kjærligheten står støtt i parforholdet ditt, kan du regne med at det vil forsterke seg i årene som kommer.

Leveregel for 2011: Jeg skal utfordre de muligheter som kommer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen