Årshoroskop: Jomfruen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Jomfruen (23. august - 22. september)

Generelt:

Bruk din fantastiske analytiske hjerne til å vurdere saker og ting før du kaster deg hodestups ut i noe. De to første månedene blir en tid for å tenke igjennom hva du vil gjøre videre framover. På en måte blir det en ensom tid, men til gjengjeld blir den meget verdifull. Dette er en jobb du må gjøre alene. Det å være på hytta noen dager for deg selv vil gi deg verdifull input.

Det blir fokus å reiser, og det kan bli reiser til mange fjerne himmelstrøk. Sørg for at passet ikke er foreldet og at du har de nødvendige visa i orden. Reisene vil gi deg en super anledning til å lade opp batteriene. Fra sommeren og utover er den beste tiden for reisevirksomhet.

Yrke, karriere og økonomi:

Du har den strenge, men rettferdige planeten Saturn sterkt plassert i ditt astrologiske hus for penger. Saturn har en tendens til å sette begrensinger på alt den berører. Dette betyr ikke at økonomien din er eller blir dårlig, men noen hindringer og restriksjoner vil du merke. Om du tar ditt økonomiske ansvar seriøst og respekterer forbruk etter inntekter og utgifter, ja da kan du til og med ende opp med mer penger i desember enn du hadde i januar.

Du har to eklipser, eller sol- og måneformørkelser, som kan få innvirkning på jobb, karriere og din sosiale stilling i samfunnet. Den ene er i juni og den andre i desember. Disse har en tendens til å skape omveltninger, spesielt om saker og ting ikke fungerer helt som det skal. I august bør du være oppmerksom på at misforståelser lett kan oppstå. Uttrykk deg klart og tydelig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

2011 blir ikke uten utfordringer, men fra andre kvartal vil ting stabilisere seg. Det er mulig at du vil oppleve en del endringer innenfor selve parforholdet, men det er stor sjanse for at du holder sammen med din kjære partner. Sammen vil dere utforske kjærlige opplevelser på en ny og intens måte. Frem til sommeren kan samvær og samhold faktisk bringe deg stor lykke. April blir en super måned.

Din personlige kjærlighetsplanet Neptun er i ditt astrologiske hus eller område for kjærlighet og parforhold fra april til august. Dette blir en særdeles viktig tid. Nå vil du få den første fornemmelsen av hvordan kjærlighet og parforhold blir de neste 14 årene. Det er også en annen planet som påvirker deg; planeten Chiron. Den står for de såre og vonde ting vi har opplevd. Men den hjelper også til med å lege og bearbeide ubehagelige opplevelser

Leveregel for 2011: Jeg er i en ny fase i livet mitt, og den skal jeg utnytte.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen