Årshoroskop 2007: Vekten

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Vektens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: Det er en hel del fokus på vennskaper en stor del av året. Du blir ikke helt klok på en eller flere av vennene dine. Din fornemmelse av at det foregår noe bak ryggen din kan godt være riktig. Mot slutten av sommeren er du nødt til å konfrontere vedkommende for å få snakket ut og for å få renset luften. Så må du ta stilling til om du vil beholde vennskapet, eller om du vil kutte kontakten. Det ser ut til at du bruker mye av august på denne saken, men at ting ordner seg rundt september.

Senere på høsten kan det hende du har behov for å trekke det litt tilbake, men mot slutten av året er du tilbake i full styrke. Du er full av optimisme og kreativitet, og er klar til å realisere drømmene dine. Du husker tilbake til mai måned, da du lengtet etter en reise for å slippe vekk fra alt maset og tjaset. Kanskje realiserer du denne drømmen nå?

Jobb: I den første halvdelen av året kan du risikere å oppleve mye stress. Det hele topper seg i april/mai, men etter det går det over til å bli stillere. På høsten skjer det en forandring til det positive for ditt vedkommende. Du vil kunne jobbe mer selvstendig og får noen oppgaver som passer deg godt. Du får det nok travelt, men det gjør ikke noe, for oppgavene opptar deg og du trives.Kjærlighet: Hvis du ikke er det allerede er det store muligheter for at du blir forelsket rundt mars. Det er ikke sikkert dette forholdet er noe som vil vare livet ut, men nyt det mens det er der!

I september/oktober er det også muligheter for en forelskelse, og denne gangen er det en du allerede kjenner som en venn som får hjertet ditt til å banke. Vær oppmerksom på at kjærlighet gjør blind, og at du bør se nøkternt på denne forelskelsen. Kanskje er denne personen ikke helt hva han/hun utgir seg for.

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning