Årshoroskop 2007: Vannmannen

Det nye året er såvidt i gang, og de siste årshoroskopene vil komme fortløpende. Denne gangen er det Vannmannens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I årets første måneder vil det være en hel del blest rundt din person. Det er ikke noe du trenger å være redd for, for oppmerksomheten er positiv. Partnerskap vil ellers være det store tema det meste av året. Det kan handle om en kjærlighetspartner eller for eksempel en samarbeidspartner. Du er usikker på hvor du har vedkommende, og det påvirker deg på en negativ måte. Det vil være en god ide å få luftet tankene litt, slik at du bedre forstår hva som foregår.

Det vil også være fokus på penger. En av dine venner vil etter all sannsynlighet låne penger av deg eller utnytte deg på en annen måte. Gå ikke med på det, selv om h*n blir kraftig fornærmet, for det kommer til å koste deg dyrt hvis du gir deg. Skulle det ende med at vennskapet ryker vil det ikke ta lang tid før du får nye venner allikevel. Fra høsten blir livet riktig behagelig for deg. Problemene forsvinner, og du får overskudd til å holde på med andre ting.

Jobb: Det begynner stille og rolig, slik det pleier. Rundt juli vil det derimot oppstå noen problemer. Det er som om du ikke blir hørt. Dog ser det ut til at du senere får til en god dialog og en forståelse av hva du mener. I august vil du delta i et nytt prosjekt eller liknende som tar masse tid og energi. Senere på høsten kan du høste fruktene av arbeidet i form av anerkjennelse, noe som gir deg så mye selvtillit at resten av året går som en lek uten at du trenger å yte det helt store.

Kjærlighet: Vilkårene for kjærlighet er vanskelig på begynnelsen av året fordi du har fokus rundt penger og vennskap. Hvis du har en partner kan det hende dere går gjennom en tøff periode på denne tiden, og hvis du ikke har det er det lite trolig at du møter en nå.

I juli tar det seg opp, og det er store muligheter for at du møter en ny partner eller at du gjenfinner en gammel flamme. Denne flørten ser ut til at kan utvikle seg til den helt store forelskelsen. Men det krever at du griper sjansen når en ligger foran deg, og utnytter den!

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning