Årshoroskop 2007: Væren

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Først ut er Væren!

Publisert Oppdatert
Generelt: Det skjer noe nytt. Du har masse nye ideer og står nærmest og hopper for å løpe ut i det. Det kommer til å handle om å utvide horisonten din. En måte å gjøre det på kan være å dra ut på en lengre reise for å oppsøke spennende steder du ikke har vært før. Kanskje har du mer lyst på en indre reise av religiøs art. Eller kanskje begge deler? Endelig kan det også hende at du for alvor får lyst til å kaste deg ut i et nytt studie for å oppfylle noen ønsker og tanker du har hatt innerst inne.

Ofte vil du ha en fornemmelse av at du blir dratt i flere retninger. Skal du følge dine egne lyster, eller skal du gjøre det som gagner andre?

I juli og august kommer du til å merke at økonomien er presset, så du er nødt til å stramme inn litt og jobbe hardt et par måneder før du er på fote igjen.

I setember ser det ut til at du kommer i kontakt med en som i begynnelsen virker provoserende på deg, men som du på sikt kan hente massevis av inspirasjon fra. I årets siste måneder kommer du inn i en roligere periode der familieliv og det nære får mest fokus.

Jobb: Dette er ikke av de mest begivenhetsrike årene på jobbfronten. Du arbeider solid og rolig, og det virker som om du har nok med alt annet som skjer rundt deg, slik at du syns det er deilig at det er en viss ro på jobben. I tiden frem til august vurderer du om du kanskje bør skifte beite, eller om det er best slik det er.

Kjærlighet: I januar møter du mange nye og spennende mennesker, og det ser ut til at det blir en god del flørting. Det hele er mest på det vennskapelige plan, og det blir ikke noe ordentlig ut av det. I mai kan det hende du forelsker deg, men sannsynligvis er du mer engasjert enn motparten, noe som ikke blir helt problemfritt. I november ser det derimot riktig positivt ut, og sannsynligvis vil noe som tidligere bare har vært vennskap gå over til kjærlighet.

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning