Årshoroskop 2007: Tyren

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Tyrens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I den første halvdelen av 2007 er du nok mer interessert i hva som skjer rundt om i verden enn du vanligvis er. Det skjer noe som får deg til å få en sterk følelse av at du må gjøre noe med det. Det kan du også gjøre ved å delta i arbeidet i en større, eksisterende organisasjon. Men enda mer sannsynlig er det at du får en litt annerledes ide til hvordan du kan hjelpe noen. Din entusiasme i denne saken er så smittende at andre kan se det fornuftige i å arbeide for den. I begge tilfellene kan det dreie seg om en del reiseaktivitet.

Rundt april vil det være en del fokus på din person og det kan hende du føler deg litt motarbeidet. Kanskje føler du deg litt i tvil om det nytter alt sammen. Du fortsetter allikevel en stund til. I august jobber du hardt for å fullføre jobben du har begynt på, men det ser ut til at du blir lei i løpet av høsten og til slutt gir opp.

Rundt november kan det derfor hende du får litt dårlig samvittighet. Husk at du ikke skal bebreide deg selv, du gjorde alt hva du kunne.

Jobb: Du kommer til å brenne for å hjelpe folk ute i verden, og det er derfor sannsynlig at du skifter yrke i den sammenheng. Men siden du gjerne vil være på trygg grunn, ikke minst økonomisk, kan det også hende du tar permisjon en periode, for å vende tilbake senere. I april/mai skjer det noe uventet økonomisk, som får deg til å miste fotfestet for en tid.

Kjærlighet: Det virker som om du har alt mulig annet i hodet i år. Men rett så overraskende vil lynet slå ned i mai måned. Det vil skje i vennekretsen eller den organisasjonen du jobber i. Og det kan godt hende det er en utlending. I juli måned oppstår det en krise som kanskje varer en stund. Men hvis dere overvinner den, så blir det bra!

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning