Årshoroskop 2007: Tvillingene

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Tvillingenes tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: Du er som alltid levende interessert i alt som rører seg i samfunnet. Men nå virker det som om det er enda mer enn det pleier å være. Du er meget utadvendt og kaster deg ut i tingene for å prøve å gjøre en forskjell. Det kan dreie seg om noe politisk, noe du gjør i din egen interesse, og det kan også være noe som hører med til jobben din.

Rundt april kan det komme en periode der det hele er i ferd med å løpe litt fra deg. Du er tilbøyelig til å gape over litt for mye. Pass på at du begrenser deg litt! I mai kan det til gjengjeld komme en periode hvor du ønsker å være litt alene, for å finne roen igjen. Etter denne perioden er du atter parat til å gå i gang igjen. I starten litt roligere enn før, men snart akselererer det. Du kan ha vanskeligheter for å slappe av. Rundt september innser du det fornuftige ved å gire litt ned, og etterhvert som året nærmer seg slutten opplever du en større ro igjen.

Jobb: Ikke minst på jobben tar ting en ny og spennende vending, noe som opptar deg mye. Faktisk er det så spennende at du er tilbøyelig til å glemme tid og sted. Du er imidlertid nødt til å stoppe opp og passe litt på deg selv, for ellers kan du være på randen til å bli utbrent rundt april. Allikevel er det som om du vender det døve øret til når noen sier at du arbeider for mye. Det er definitivt ikke bra, for du risikerer at de mister tålmodigheten og gir opp å komme i kontakt med deg. Spør deg selv om det er verdt det!

Kjærlighet: Kjærligheten har trange kår, men du kan ikke bebreide andre enn deg selv. Det ser nemlig ut til at jobben din tar så mye tid at det ikke er plass til annet. Er du singel har du ikke tid til å finne en kjæreste, og har du en partner er det stor risiko for at han eller henne er lei av å gå å vente på deg hele tiden. Til slutt kan h*n miste tålmodigheten helt. Hvis du er oppmerksom og gjør noe med det i tide kan du gjøre det godt igjen før det er for sent.

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning