Årshoroskop 2007: Steinbukken

Det nye året er såvidt i gang, og de siste årshoroskopene vil komme fortløpende. Denne gangen er det Steinbukkens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I store deler av året kan folk kanskje oppfatte deg som litt "fjern". Det er fordi du har behov for å gå i dybden i forhold til noen saker som opptar deg. Dette krever ro, så kanskje holder du deg mye for deg selv dette året. I løpet av våren kan det være at du får noen ideer som du gjerne vil omsette i praksis. I april/mai tyder det på at du kommer til å kjempe for dine ideer, men du er forut for din tid, og må være forberedt på at omverdenen kanskje ikke er parat enda, og derfor gjør motstand.

Det vil være mye fokus på din økonomi, og du har kanskje ikke helt kontroll. Det blir en del kamper med banker, kredittselskaper eller andre instanser for å få alle kortene på bordet, noe som tærer på kreftene. Fra september ser det ut til å løse seg, noe som gir deg overskudd og tid til å holde på med det du egentlig vil.

Jobb: I begynnelsen av året er du full av energi, pågangsmot og har massevis av gode ideer. Men det viser seg at det ikke er riktig så bra som du hadde trodd. Du er nødt til å kjempe for å få gjennom de sakene du har satt på dagsordenen, og i april/mai ser det ut til at du vil delta i noen hissige diskusjoner.

Mot høsten ser det derimot ut til at tingene glir på plass. Folk forstår det fornuftige i det du vil, og du får det slik du vil. Det betyr nok en hel masse arbeide, men suksessen vil komme til slutt.

Kjærlighet: Alt tyder på en stor forelskelse rundt mai måned, og det ser ut som det skjer på arbeidsplassen din. Det er sterke følelser inne i bildet, og det vil ikke være helt problemfritt. I hvert fall kan det hende det blir noen store diskusjoner i begynnelsen. Det ser ut til at dere er i stand til å snakke om problemene, så etterhvert roer det hele seg ned.

Er du allerede i et forhold ser det også ut til at det kan skje ting rundt mai. Også her kan det oppstå en del diskusjoner før det hele faller til ro igjen.

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning