Årshoroskop 2007: Skytten

Det nye året er såvidt i gang, og de siste årshoroskopene vil komme fortløpende. Denne gangen er det Skyttens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I januar/februar vil det være mye fokus på kommunikasjon. Kanskje skal du skrive under på en avtale eller liknende. Sørg for å lese det med liten skrift før du signerer, eller få noen til å hjelpe deg! I store deler av året vil så i forrerste rekke, og folk legger merke til deg. Du bør holde en lav profil på hjemmebane, ellers kan det lett oppstå misunnelse og uvennskap, hvis du ikke passer på. Dette er det størst risiko for rundt 1 april.

Hvis du studerer eller på annen måte skal lære noe nytt vil du i første halvdel av året bli nødt til å knote litt før du får det til. Noen gjør det vanskelig for deg, og du får kanskje tanker om å gi opp. Men hold ut! Rundt august letter det for deg, og på høsten vil du igjen være glad og tilfreds med livet.

Jobb: I lang tid går det stille og rolig for seg uten for mange krumspring. I mai og juni ser det derimot ut til at det blir gjort noen avtaler som har med jobb å gjøre. Også i august ser det til at det skjer noe. Her kan du lett få det travelt, fordi det er noe nytt som skal stables på bena.

I september skjer det en endring i retning av en forfremmelse, eller i alle fall en endring som gjør at du får jobbe med selvstendig. Resten av året kommer til å fortone seg som en positiv opplelvese for deg, og du kommer til å få anerkjennelse for det du gjør.

Kjærlighet: De første månedene av året kan likne litt av en ørkenvandring, så her gjelder det å være tålmodig! Det ser nemlig ikke ut til at 2007 kommer til å forbli stille og rolig. Rundt 1 april kan det oppstå en liten flørt på arbeidsplassen, og det ser ut til at det kan utvikle seg til noe heftig. Denne flørten vil være full av følelser, men også vanskeligheter, så det blir noen diskusjoner og forsøk på å løse konflikter.

Om dere lykkes er vanskelig å si, men hvis dere ønsker en løsning så må dere belage dere på å jobbe for å få det til. Og til slutt; La ikke familien din lov til å blande seg i ditt kjærlighetsliv, dette må du finne ut av selv!

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning