Årshoroskop 2007: Skorpionen

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Skorpionens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: Det vil være mye fokus på pengene dine i år. Du er optimistisk med hensyn til din økonomi, noe som kan få deg til å ta litt av i forhold til pengebruk. Faren er størst rundt april/mai, hvor noen vil forsøke å få deg til å kjøpe noe. Overhør det, og tenk deg godt om før du kjøper noe eller på annen måte binder deg økonomisk. Kanskje vil det være en god ide å spørre en rådgiver eller en annen med kunnskap om økonomi før du foretar deg noe du sannsynligvis ikke forstår konsekvensene av.

Rundt august får du en travel periode, men du opplever å ha mye overskudd og du føler deg godt tilpass med det du gjør. De siste månedene i året vil du få en fornemmelse av at det bare blir enda bedre, og det vil sannsynligvis bli snakk om en reise i denne perioden.

Jobb: Alt tyder på at du har masse å gjøre hele året, og i perioder vil det bli litt for mye av det gode. Det kan hende at du forsømmer hjemmet en del, og hvis du har familie vil du merke at det ikke er så populært at du legger igjen så mye energi på jobben. Pass spesielt godt på rundt april mpned, for ellers er det fare for at situasjonen tilspisser seg.

Du trives imidlertid så godt med jobben at det er vanskelig å trappe ned. Men rundt august ser du det endelig selv; det er for mye, og du må gjøre noe med det. Resten av året vil arbeidsinnsatsen din være mer normal.

Kjærlighet: De første månedene i året har kjærligheten trange kår. Til dels er det din egen skyld siden du jobber så mye. Hvis du ikke allerede har en kjæreste kan lynet slå ned i april, men det hele virker å bli litt for komplisert.

Mot slutten av året blir du skikkelig forelsket, og det ser ut til at dette forholdet er noe det er verdt å bygge videre på.

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning