Årshoroskop 2007: Løven

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Løvens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I den første halvdelen av året kan det hende du føler deg temmelig presset og også kanskje oversett, siden du hele tiden er nødt til å ta hensyn til andre mennesker. Hvis du selv har noen ønsker så skal du bruke ressurser på å få dem gjennomført. Kanskje vil det lønne seg å vente med å skjære gjennom til de rundt deg har fått tid til å venne seg til tanken.

I august begynner du å føle deg tilpass igjen, og ting går bare en vei; oppover. I september blir du fristet til å foreta en større investering. Kanskje er det ikke særlig fornuftig siden økonomien din er stram. Resten av året er det fokus på økonomiebn din, og selv om det kan se stygt ut en stund ser det ut til at du ganske raskt finner en løsning slik at tingene faller på plass igjen. <

Jobb: I begynnelsen av året kjeder du deg litt, og du syns det hele blir litt for rutinepreget. Imidlertid skjer det noe rundt april som vil sette deg på en prøve. Hvis du tenker deg godt om vil du se en mulighet for å gjennomføre en oppgave som vil gi deg god omtale og som bidrar med penger i kassen.

Mot slutten av sommeren kan det bli i overkant tøft, siden det er veldig mye å gjøre på jobb. Heldigvis er dette bare en fase, og det kommer ikke til å vare evig.

Kjærlighet: Rundt 1 mai er det stor sannsynlighet for at du blir oppover ørene forelsket. Et eller annet gjør imidlertid at du har vanskeligheter for å kaste deg ut i det med hud og hår. Det er akkurat som om en advarselseslampe blinker, og det gjør at du er litt reservert.

I desember ser det derimot ut til at det er store muligheter for at du overraskende renner inn i et forhold som det vil være langt bedre å bygge på i det lange løp. i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning