Årshoroskop 2007: Krepsen

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Krepsens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: Du er nygjerrig og brenner etter å suge viten til deg, og du kan gjerne kaste deg over et nytt studie. Hvis du bestemmer deg for å begynne på et studie eller kurs er spesielt april/mai godt egnet. Nysgjerrigheten kan også få deg til å bli reiselysten, og du får lyst til å reise til steder du ikke har vært før, eller har drømt om å få se. Forsøk å beherske deg, slik at du ikke løper av sted med det samme. Du er nødt til å tenke deg godt om for å tilrettelegge tingene litt, selv om det lyder litt kjedelig.

Du er også nødt til å sørge for at økonomien er i orden. Frem til høsten må du passe litt på i forhold til hva du bruker penger på. Dessverre ser det ikke ut til at lånemulighetene er så gode. I april ser det ut til at økonomien blir enda strammere, siden en av dine venner vil låne penger av deg. Her er du nødt til å tenke deg godt om. Det er kanskje ikke helt rimelig at det er du som skal låne bort penger denne gangen.

I løpet av sommeren vil det være mye fokus på deg som person. Du vil ha talegavene i orden og vil bruke energi på å fortelle folk om noe du brenner for. Fra dette tidspunktet ser det også ut til at økonomien stabiliserer seg.

Jobb: Din lengsel og trang til at det stadig skal skje noe nytt kan føre til at du søker nye utfordringer innen arbeidslivet. Juni vil væer en måned der du virkelig stråler. De ter mye å gjøre, og du går til arbeid med glede, optimisme og masse energi. Umiddelbart ser det ikke ut til at det kaster det helt store av seg, i alle fall ikke i løpet av de første månedene. Men fra høsten tegner alt til at du kan være ganske trygg. Pengene skal nok komme.

Kjærlighet: I begynnelsen kan du overraskende møte en utlending og ha en kort, men hektisk affære. I mars måned bør du holde øyne og ører åpne når du er på jobb, for hvis du selv vil kan det nemlig hende det oppstår en liten romantisk flørt. Denne flørten kan på lengre sikt føre noe godt med seg, hvis den blir pleid riktig. i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning