Årshoroskop 2007: Jomfruen

Hver tirsdag og torsdag fremover vil vi i samarbeid med vår faste astrolog publisere horoskop for 2007. Denne gangen er det Jomfruens tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: I begynnelsen på året får du en fin sjanse til å uttrykke deg kreativt. Det varer riktignok ikke så lenge før du er tilbake til ditt gamle, flittige jeg - preget av å oppfylle dine plikter. Ca i april måned vil du være litt overoptimistisk og samtidig litt ute av balanse. Av den grunn kan du være tilbøyelig til å handle uten å tenke deg om først. Pass på!

I slutten av mai vil du føle at du er under press, men når den stressende perioden er over ser det ut til at resten av året blir bedre. Her vil du komme inn i en mer rolig periode som vil være preget av felleskap og aktiviteter med venner eller andre du deler interesse med. Mot slutten av året så får du en mulighet til å realisere noen planer du har gått med en stund. Energien og pågangsmotet kommer også plutselig, og det er ikke mange hindringer i veien.

Jobb: I den første delen av året ser det ikke ut til at du er særlig engasjert i jobben din. Du har ikke helt funnet igjen energien og er litt i tvil med formålet med å være på jobb - annet enn å tjene penger. Det virker som om du har kjørt deg litt fast, og du har ikke noe særlig overskudd til å gjøre noe med det. Selv om det virker tøft bør du forsøke å ta deg sammen, for du har gode muligheter for å endre tingenes tilstand!Kjærlighet: Den første delen av året er det fokus på parforhold og familie. Ingen av delene er helt som de skal være, og det er store motsetninger. Rundt 1 april er det store muligheter for at det hele ramler sammen. Heldigvis vil det være positive krefter som vil hjelpe til med å løse problemene.

Rundt 1 mai er det enten et gammelt forhold som under dramatiske forhold vil gå i stykker - eller du møter en ny. Og i det siste tilfellet vil det heller ikke gå stille for seg! Totalt sett kan man si at du absolutt ikke vil kjede deg i årets løp. i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning