Årshoroskop 2007: Fiskene

Det nye året er såvidt i gang, og de siste årshoroskopene vil komme fortløpende. Denne gangen er det Fiskenes tur!

Publisert Oppdatert
Generelt: Du har en følelse av å være bundet på hender og føtter. Du har lyst til å gjøre opprør eller bryte ut på en eller annen måte. Kanskje er det ikke engang noe du konkret kan sette fingeren på, men bare et ønske om at noe skal skje, noe som får ting til å bli annerledes enn det er.

Du har et rikt indre liv med masse fantasier og drømmer. Kanskje er du tilbøyelig til å flykte inn i denne drømmeverdenen, fordi den virkelige verdenen legger et for stort press på deg, og du har vanskeligheter med å si fra at nok er nok. På et tidspunkt må du innse at det blir nødvendig å si fra, hvis ikke kommer du til å møte den berømte veggen.

Fra høsten av vil du gradvis føle deg mer og mer tilpass. Du vil i større grad hvile i deg selv og komme i langt bedre kontakt med mennesker rundt deg. Du blir flinkere til å utnytte drømmene og fantasiene dine, og du dem med andre, kanskje skriftlig via en slags skribentvirksomhet.

Jobb: Du befinner deg i litt av et motsetningsforhold til ledelsen på arbeidsplassen den første delen av året. I april/mai vil du etter all sannsynlighet føle deg så provosert at du ser deg nødt til å gjøre noe med det. Her må det nok en konfrontasjon til, selv om du helst vil unngå krangel.

Utover dette kan det hende du føler deg presset av arbeidsbyrden din, og også her er du nødt til å ta ansvar selv, selv om det virker vanskelig. Om du ikke sier fra ender du nemlig opp med å drukne i arbeidsoppgaver!

Kjærlighet: Rundt april vil det være en flørt med en fra din nære krets, kanskje en nabo. I alle fall dreier det seg om en du snakker godt med. Rundt september tyder alt på en stor forelskelse. Men som kjent gjør kjærlighet blind, og du kan med fordel tenke deg om to ganger. Kanskje er det hele ikke det det gir seg ut for. Har du en partner bør du i samme periode være oppmerksom på at verken du eller han holder noe skjult.i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning