Årshoroskop 2006

Sent, men godt! Her kan du finne ut hvordan livet ditt blir i 2006. Kanskje dukker det opp overraskeler? Les hva du kan vente deg på din vandring gjennom et helt nytt år.

Publisert Oppdatert
Horoskop for Væren i 2006

Du starter det nye året med gode muligheter for økonomisk vekst. Kanskje skjer det i forbindelse med kjøp eller salg av jord eller fast eiendom. Det er også et bra tidspunkt å be om lønnsøkning på.

Du har stor trang til fornyelser, og som Vær er du ikke redd for å gjøre noe med det.

Handlekraften din er spesielt fremtredende i sommerperioden. Her vil du treffe avgjørende beslutninger om fremtiden din. Det er også her du på en meget overraskende måte får høre noe hemmelig.

Til høsten bør du ikke spre deg over for mange ting.Horoskop for Tyren i 2006

I begynnelsen av året ser det ut som om du skal utføre større handlinger og ta større beslutninger. Noe som har ligget og ulmet helt siden siste sommer, vil nå endelig få sin avslutning. Du foretar viktige valg.

I sommer blir det fokus på din økonomi. Det blir en god periode for vekst som du enten tar del i, eller som du selv skaper.

Noe skal drøftes i familiesammenheng. Her gjelder det å lytte og ikke være for sta.

Til høsten møter du en person som gir deg et kraftig dytt i riktig retning.

Horoskop for Tvillingene i 2006

Begynnelsen av året vil by på overraskelser og uventede begivenheter. Det vil føles som om du sitter på en vulkan. Du vil føle en indre uro og spenning.

Gjør deg klar til fornyelse! La det uventede skje!
Under en kommunikasjon oppstår det en misforståelse som det vil være best om du tar intiativ til å oppklare.

Du vil være på topp på slutten av sommeren og hele høsten. Da vil du merke en helt ny energi boble frem fra ditt indre. Her er det også forelskelse og romantikk i luften.Horoskop for Krepsen i 2006

Året begynner med at du har stor selvtillit og en energi som gir deg lyst på nye eventyr. Du får især lyst på forandringer i arbeidslivet ditt, men også i kjærlighetslivet er det gunstige vilkår for forandring. Er det noe du ønsker å endre, er det nå det skal skje.

Det vil plutselig og uventet skje noe som gir deg et positivt dytt fremover.

Venner eller venners barn får en spesiell betydning for deg. I siste del av sommeren vil du merke medvind på området "hjem og familie".

Horoskop for Løven i 2006

Det skal endringer og fornyelser til før du igjen får fart på livet ditt. I begynnelsen av året må du gjøre opp status.

Det er ikke sikkert at alt blir som du har bestemt. Tvert imot. Du kommer til å oppleve begrensninger, forsinkelser eller annet som får det til å trekke i langdrag. Uansett er det viktig at du tar det hele med sinnsro. Det er en mening med at ting tar tid, og forholdet ditt til ansvar, sjefer og autoriteter bør revurderes.

I sommer er tiden inne til å bli din egen sjef eller kanskje det helt motsatte - til å gi fra deg ansvaret.

Horoskop for Jomfruen i 2006

Året begynner med god økonomi, og du har til og med mulighet for økonomisk vekst. Kjærlighetslivet får også gode vilkår og du går en deilig tid i møte.

Karrieremennesket i deg vil trives med alle de oppgavene som ligger og venter på deg. Karrieren din beveger seg stille og rolig fremover. Internett eller annen ny teknologi gir positivie vibrasjoner.

I sommer gjør du deg klar til å gi slipp på noe som har vært vanskelig for deg i lengere tid.

Til høsten vil du møte et menneske som gir deg et virkelig bra tips.

Horoskop for Vekten i 2006

I første halvdel av det nye året kommer du til å lære noe om det å si farvel. Det kan være farvel til rutiner, personer, miljø eller lignende.

Som vanlig har du vanskelig for å foreta valg og å treffe beslutninger, men du greier det likevel i siste liten. Du vil merke medvind i pengesaker.

Utdanning eller kurs kommer du til å bruke en del tid på.

I sommer og i høst vil du utvide horisonten din. En reise eller en forbindelse til utlandet kan derfor på en eller annen måte bli interessant.

Horoskop for Skorpionen i 2006

Du er på tuppa. Lunten din er kort og du er på krigsstien. Det er nå du skal være ærlig mot deg selv, så du kan sette ord på din indre vrede og handle deretter.

Finn ut hva som i virkeligheten irriterer deg og gjør noe med det! I løpet av sommeren vil du møte en person som bakker deg opp i en bestemt sak.

Du ønsker store forandringer i livet ditt. Da må du også huske å gjøre deg mentalt klar for kommende forandringer.

Du tiltrekkes mer enn vanlig av psykologi og parapsykologi i høstmånedene.

Horoskop for Skytten i 2006I begynnelsen av året er det mulighet for flere positive, overraskende situasjoner. Situasjoner som sikkert vil ryste deg i begynnelsen, men som vil glede deg langt inn i hjerteroten senere.

I første del av sommeren vil du møte en person som du kan dele dine innerste tanker med. Det vil hjelpe deg til å kunne slippe noen av de hemninger du har, og som begrenser deg i ditt forhold til andre mennesker.

Det meste av høsten vil du ha et energioverskudd. Du vil oppleve ting som utvikler din intuisjon.

Du vil også oppleve at noen du har et nært forhold til, vil komme nærmere.

Horoskop for Steinbukken i 2006

Året begynner med at Venus, kjærlighetens planet, står i ditt tegn. Det gir anledning til både romantiske stunder og muligheter, og økonomisk vekst og utvikling. Du vil svømme i hell og lykke.

Du har blitt flinkere til å fornemme hva mennesker omkring deg trenger.

I sommer og høst vil du oppleve positiv utvikling i forbindelse med studier, kurs, reiser eller utdanning.

Det vil også bli satt fokus på noen juridiske anliggender som kan gi deg problemer. Problemene er ikke større enn at du overvinner dem, og du vil vokse personlig på dette.

Horoskop for Vannmannen i 2006Det er som om du ser livet med helt nye øyne. Ting du ikke la merke til tidligere, har nå fått en helt ny betydning for deg.

Du vil gjerne se virkeligheten som den er. Du ønsker ikke å hylle deg inn i urealistiske forestillinger, du ønsker å kunne se klart. Dette innebærer at du blir mer ærlig - både mot deg selv og andre.

Din nye ærlighet vil koste et par vennskap, men til gjengjeld vil du knytte nye vennskapsbånd som vil fremme din personlige vekst.

2006 er et år hvor du i høyere grad vil føle deg på hjemmebane.

Horoskop for Fiskene i 2006

Du begynner det nye året med økonomisk fremgang. Det er som om du endelig har lært å sette større pris på deg selv. Det kan naturligvis også hende at det er omgivelsene dine som har lært å sette større pris på deg.

I begynnelsen av sommeren vil du føle trang til å fornye den hjemlige arena.

Det vil bli satt fokus på familieanliggender som du kommer til å bruke en del tid på. Både sommeren og høsten vil være gode tidsperioder for å sette i gang med nye prosjekter.

Jupiter, den store lykkebringer, gir deg medvind i alt du har lyst til å beskeftige deg med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning