Arnold tilbake?

Den fjerde Terminatorfilmen er på trappene og det ryktes at hele verdens terminator, Arnold Schwarzenegger, skal få en rolle i filmen som enda er på planleggingsstadiet.

Publisert Oppdatert
Produsentene vil ha guvernøren av California på rollelista, og sier i følge the Mirror at de er i dialog med superstjernen.

Det eneste «lille» problemet som kan stikke kjepper i hjulene for planene er det faktum at skuespilleren egentlig ikke er skuespiller lenger, men guvernør. Derfor har produsentene bestemt seg for at de skal lage filmen uansett om Arnie er med eller ikke.

Uansett om Schwarzenegger sier ja eller ikke, rollen det dreier seg om kan knapt kalles å være betydningsfull, det er nemlig en såkalt Cameorolle det snakkes om. Cameoroller er mikroskopiske filmroller, og man kommer som regel ikke på rollelisten en gang.

Allikevel er det ingen tvil om at en ørliten Arnievisitt vil gjøre den fjerde Terminatorfilmen mer attraktiv for fansen, for det blir liksom ikke ordentlig Terminator uten den store mannen fra Sveits.

Fram til avklaring finner sted leter produsentene etter en regissør de kan lempe manuskriptet over til. Spørs om noen tør å ta på seg jobben, det lukter kalkun lang vei..

__________________________________________________________________________

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning