VINN GAVEKORT PÅ 5000 KRONER

Stor skrivekonkurranse: Hva betyr «Matro» for deg?

Bli med på sommerens store skrivekonkurranse i regi av Kvinneguiden og Mills-initiativet «Matro». Premien er 5000 kroner.

Publisert Oppdatert

Dette er Matro

Mills startet Matro-initiativet våren 2015, for å sette kostholdshysteriet på dagsorden, og hjelpe folk ta tilbake et sunnere og mindre komplisert forhold til mat. Flere lever så sunt at det blir usunt, og for mange er måltidet mer preget av stress, usikkerhet og dårlig samvittighet enn selve maten og trivselen rundt bordet.

Matro handler om å senke skuldrene. All mat trenger ikke være lagd fra bunnen for å være både sunn og god.

Mat- og merkevarehuset Mills er et familieselskap på Grünerløkka i Oslo med røtter tilbake til 1885. Mills produserer matvarer under merkevarene Melange, Mills, Delikat, Soft Flora, Vita hjertego’ og Stryhns.

Les mer på mills.no/matro

Vi vet at det finnes mange med gode penner blant våre lesere, og mange kloke tanker som fortjener et større publikum. I samarbeid med mat- og merkevarehuset Mills, inviterer Kvinneguiden derfor til sommerens store skrivekonkurranse.

Tema denne gang er «Matro», og hvordan du tolker det er helt opp til deg.

Selskapet Mills ønsker et økende mat- og kostholdpress til livs, og tok i fjor initiativ til å skape Matro i befolkningen. Flere lever så sunt at det bli usunt, og mange måltid preges av stress, usikkerhet og dårlig samvittighet. Det er på tide å ta det gode måltidet og matgleden tilbake.

Vi vil plukke ut ti finalister som får teksten sin publisert på Kvinneguiden. Det beste bidraget vil i tillegg premieres med et gavekort fra ARK, til en verdi av 5000 kroner.

Slik gjør du:

  • Tekstene skrives som en spalte/kommentar/kronikk/blogginnlegg.
  • Maks lengde er 6000 tegn med mellomrom.
  • Det du skriver, må være sant. Vi tar altså ikke i mot fiksjon i denne omgang.
  • Alle må skrive under fullt navn.
  • Teksten sender du til [email protected]

En jury bestående av representanter for Mills og Kvinneguiden vil plukke ut 10 finalister, som vil bli publisert på Kvinneguiden.

Alle bidrag vil selvfølgelig bli lest, men vi har dessverre kun kapasitet til å gi tilbakemeldinger på de bidrag som publiseres. Du kan også gjerne sende inn flere enn ett bidrag.

Vi gleder oss til å lese det du skriver!

 

Frist for å sende inn bidrag til konkurransen er 10. august 2016.

 

PS: Vil du ha litt inspirasjon, anbefaler vi en titt på bidragene som kom til finalen i vår første skrivekonkurranse, eller lese mer om Matro-initiativet på mills.no/matro/

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning