Angelina føder i Namibia

Brad Pitt og Angelina Jolies barn er i følge ryktene ventet i mai og paret ber nå pressen om respekt for privatlivets fred under reisen til Namibia i Afrika.

Publisert Oppdatert
Pitt og Jolie har via talspersoner kommet med en uttalelse til mediene der de ber om at mediene holder seg i bakgrunnen under Afrikaturen. I og med at interessen for det paret og ikke minst det ufødte barnet er enorm tyder lite på at journalistene holder den ønskede avstanden.

Nå har også Namibias statsminister Nahas Angula tatt Angelina under vingene;

-Denne kvinnen venter barn, og dere plager henne. Hvorfor lar dere henne ikke være i fred? Hvis en kvinne i Namibia sier at hun ikke vil bli fotografert, da fortjener hun selvsagt å bli beskyttet mot fotografene, uttaler han til pressen.

Namibias regjering har også varslet at journalister uten gyldig arbeidstillatelse risikerer å bli arrestert.

Angelinas adoptivbarn Maddox og Sahara er også med til Afrika, og det har blitt spekulert i om kjendisfamilien planlegger å la det tredje barnet fødes i Namibia. Det verserer også rykter om at paret vil gi barnet et namibisk navn. Paret har leid en 14 roms villa på Atlanterhavskysten, og har ved flere anledninger takket de lokale for gjestfriheten de har vist.

Terminen skal etter sigende være 18 mai, og paret har foreløpig ikke gitt signaler om at de har tenkt seg hjem riktig enda.

__________________________________________________________________________

Illistrasjonsfoto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning