Alternative julegaver

Har du lyst til å gi en annerledes julegave i år? Vi hjelper deg med alternative gaver.

Publisert Oppdatert
Årgangsvin
Kjøp en god flaske årgangsvin til en venn som nyter denne type gave. Kanskje blir du invitert til å dele flasken om ti år?

Lag kalender
Lag en egen kalender med bilder eller tegninger du lager selv. Kalenderen kan også inneholde små dikt og visdomsord. En personlig og flott gave, som det er hyggelig å både gi og få.

Hotellovernatting
Du kjenner sikkert noen som trenger en oppmuntring med en overnatting på hotell. Overrask foreldre eller gode venner med en hyggelig, avslappende weekend.

Fotpleie
I vinterhalvåret trenger føttene mer pleie enn ellers. Personlige gaver til glede for kropp og sinn er populære. En time hos fotpleier koster rundt 300,- og de fleste salongene selger gavekort

Vaskehjelp
Finnes det noen som ikke ville satt pris på å få en husvask gratis? Kontakt et profesjonelt rengjøringsbyrå, eller gi bort deg selv som vaskehjelp.

Gaveabbonement
De fleste ukeblader og andre magasiner har ordninger med abbonement. Gi bort yndlingsbladet til en nær venn.

Hobbyverksted
Gi dine venninner en spesiell gave ved å invitere dem til hobbyverksted der du handler inn det som trengs. Dere kan forsøke dere på såpelaging, lysstøping, eller noe annet som gir flott resultat i tillegg til hyggelig samvær.

Lag kokebok
Lag et lite hefte hvor du skriver ned dine yndlingsoppskrifter sammen med illustrasjoner og andre små hilsninger. En personlig gave som helt sikkert faller i smak hos de som trives på kjøkkenet.

Barnevakt
Har du småbarnsforeldre i familien, eller venner med barn? Gi bort deg selv som barnevakt og la foreldrene få en fortjent kveld for seg selv. Kanskje legger du ved ett par kinobiletter eller et gavekort til en restaurant, eller hva med en god flaske vin?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning