Akustisk og eksklusivt

Den eksentriske sangerinnen Elvira Nikolaisen er klar for Østlandsturnè i slutten av februar. Hun har nettopp takket ja til å bli med konsertserien Akustisk Vinter i fem dager.

Publisert Oppdatert
Elvira skal ifølge artistpromotor ved Akustisk Vinter, Roar Stengrimsen gjøre det til en gledes uke for gjestene av konsertserien på Østlandet. Turneen startes på Sanden Hotell i Hokksund tirsdag 20.februar og avsluttes på Baracoa Cafè i Asker lørdag 24.februar

Høster skryt

I mars 2006 slapp Elvira Nikolaisen sitt kritikerroste debutalbum "Quiet Exit" som har solgt i 50 000 eksemplarer. Nikolaisen var nominert til flere Spellemannspriser og sangene hennes ble raskt plukket opp av radio, blant annet hitene er "Love I can't defend" og "Egypt Song.

- Stemmen til Elvira Nikolaisen har både jazz-og soul i seg og pianospillet hennes understreker det individuelle i musikken. Hun tilbyr popmusikk med nerve og et pianospill med sjel, Elviras musikk er inspirert av artister som Crosby, Stills & Nash, Joni Mithcell, James Taylor, Jackson Browne, forklarer Stengrimsen i en pressemelding.

Artistpromotoren forteller at det selges et antall billetter til østlandskonsertene og oppfordrer folk til å være raskt ute med å kjøpe billett.

- Dette blir en nær og eksklusiv konsert med Elvira på piano sammen med hennes faste gitarist, vi gleder oss stort til alle konsertene, sier Stengrimsen.

- Humoristisk

I den seneste tiden har et stort antall publikum både sett og hørt Elvira Nikolaisen sammen med Bjørn Eidsvåg, både i musikkvideosammenheng og på forskjellige tv-opptredener. Låten "Floden" hvor Elvira Nikolaisen synger duett sammen med Eidsvåg fra hans siste cd "Nåde" ligger helt på toppen av alle radio- og hit-lister.

Stengrimsen informerer om at det også vil bli servert mat og drikke under konsertene, og legger du til hygge sammen med venner, skulle det meste være lagt til rette for publikum;

-Ryktene sier at en akustisk konsert med Elvira er veldig hyggelig, personlig og humoristisk, sier han.

Elvira Nikolaisen har flyttet til Moss, hvor hun nå jobber med nye låter til et nytt album.

- Er vi heldige under denne Akustisk Vinter turneen, så kan det jo hende vi får noen smakebiter fra kommende plate. Det er jo lov å håpe, sier Stengrimsen.

Tid og sted for konsertene er som følger:

Tirsdag 20. februar - Sanden Hotell, Hokksund
Onsdag 21. februar - Kulturslottet Soria Moria, Oslo
Torsdag 22. februar - Quality Grand Hotell, Kongsberg
Fredag 23. februar - Molle, Drøbak
Lørdag 24. februar - Baracoa Café, Asker


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning