Aktiv i påsken

Nyt fridagene i påsken og kom i gang med gode aktiviteter. Visst kan du slappe av selv om du beveger deg ut av sofakroken!

Publisert Oppdatert
Påsken er starten på våren og uteaktiviteter er jo ikke å forakte. Hvorfor ikke bruke fridagene til noe positivt og motiverende som friske bevegelser ute i det fri?

Nedenfor kan du se noen tips om hvordan du kan trene gratis i påskeferien.

 • Ta deg en joggetur
  Veien eller marka er rett utenfor ytterdøra di, du trenger bare hoppe i treningsklærne og snøre joggeskoene, så er du i gang! Om ikke du orker å jogge så langt, er en liten tur bedre enn ingenting.
 • Gå en tur på nærmeste fjelltopp
  Om du bor midt i byen, kan du iallefall gå en liten tur i småbakker som parker og turstier.
 • Sykle på butikken
  Våren bringer med seg lys og fuglesang, ingenting er som en forfriskende sykkeltur, enten den varer i to timer, eller den er opp og ned til butikken. Etterpå kan du kose deg med middagen din og rødmosen farge i kinnene dine.
 • Ut å plukke blomster
  Det kan hende du vil finne noen vakre vårblomster som har dukket opp. Hvorfor ikke ta en tur i skogen og se etter en liten bukett? Du kan også ta med deg litt grener og lage en påskedekorasjon til et middagsbesøk, eller bare hvis du vil pynte stuen din.
 • Spill fotball
  Vi trenger ikke være under 12 år for å leke oss utendørs. Du kan samle noen venner på den lokale fotballbanen deres og kjøre på med en match. Det spiller ingen rolle at dere ikke er profesjonelle, det viktigste er at dere har det gøy sammen og får mye frisk luft!
 • Skitur
  Du behøver ikke å reise til et skisenter for å stå på ski. Ta med deg langrennski eller slalomski og reis til det nærmeste fjellet med snø. Her kan du nyte løssnøen med god samvittighet.
 • Dra på telttur
  Ta med deg venner eller familie på teltur i skogen. Hvorfor ikke ta med varmt tøy , tykke soveposer, tenn et leirbål og grille litt sunn mat som kyllingfileter, fisk og grønnsaker?
 • Fisketur
  Har du eller noen venner båt, dra på fisketur med redningsvester og kjenn den gode sjøluften klarne kropp og sinn!
 • Natursti
  Lag en natursti for deg og venner og familie, dette er en artig måte å feire påskeaften på. Du kan også lage til en påskeegg-jakt med et rebusløp i hagen eller skauen bak huset.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning