SANIFLO

Slik velger du riktig toalett

Aldri vært enklere å velge riktig kvernpumpesystem.

LETT: Hvis du vil gjøre oppussingen enkel er valget av toalett lett.
LETT: Hvis du vil gjøre oppussingen enkel er valget av toalett lett. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Fordi toalett med kvernpumpesystem gir deg muligheten til å sette sammen et nytt bad uten at du trenger å bygge ut avløpstammen hjemme, er ønsket om å bygge et gjestebad endelig i sikte. Men det fører med seg en stor utfordring, for hvilken kvernpumpesystem-leverandør gir deg akkurat det du er ute etter? I mylderet av leverandører og merker er det lett å gå seg vill i diverse tilbud. Derfor gir vi deg fem gode grunner til å velge produkter fra Saniflo.

Les mer på vår hjemmeside.

Erfaring

Det franske selskapet SFA har siden 1958 levert kvernpumpesystemer verden over. De var også de første på markedet som lanserte systemet som går under navnet Saniflo. I tillegg til dette har de, som verdensledende i dette segmentet, fokusert mye på både forskning og utvikling med et mål for øyet: å utvikle enkle produkter ev god kvalitet.

Enkel installasjon

Saniflos lette konstruksjon kombinert med pumpenes gode kvalitet, gjør det enkelt å installere sanitært utstyr hvor som helst med minst mulig jobb. Ikke bare er de enkle å installere, de er også lette å vedlikeholde, noe som gjør at man kan opprettholde den beste kvaliteten i mange år.

Stillegående

En av grunnene til at flere blir skeptiske til bruk av kvernpumper har vært støy fra pumpesystemene. Dette har SFA, som produserer Saniflos kvernpumpesystemer, gjort noe med. Takket være mange års forskning har de klart å redusere lydnivået med 10dB uten at det går ut over kvaliteten. Dermed er faren for å forstyrre omgivelsene minimale.

Service

Saniflo har et godt utbygd servicenett rundt om i Norge som bistår kundene med hjelp og veiledning året rundt. Du kan enten ringe dem eller besøke deres hjemmeside for mer informasjon. www.saniflo.no

Foto: FOTO: Produsenten

Kvalitet

Dersom du er opptatt av kvalitet er systemene fra SFA å foretrekke. Saniflo-pumpene til SFA oppfyller de gjeldende europeiske normene som EN 12050-1, EN 12050-2 og EN 12050-3. Samtlige pumper er produsert i deres ISO 9001 sertifiserte fabrikk, GS-godkjente og har 2 års garanti.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning