SANIFLO

Slik bygger du bad til storfamilien

Du trenger ikke ny kloakkstamme.

UTFORDRINGER: Med stor familie trenger du et bad som tåler det meste.
UTFORDRINGER: Med stor familie trenger du et bad som tåler det meste. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Å bygge et bad byr på mange utfordringer. Å bygge et kraftig bad uten å bygge ut din eksisterende avløpsstamme, virker derimot som en umulig oppgave. Hvis du planlegger bad til en stor familie eller et offentlig miljø tror du kanskje ikke at en kvernpumpe er at alternativ for deg. Derimot finnes det kvernpumper som tåler selv de tøffeste utfordringene. En av disse er SFAs kraftpumpe Sanibest.

Les mer på vår hjemmeside.

Kraftplugg av dimensjoner

Det som gjør Sanibest så driftssikker, er den enorme kraften i selve kvernpumpen. Dermed passer den ypperlig for offentlige miljøer med mange brukere og mye belastning. Sanibests kvernpumpe er på hele 760 watt, noe som gjør at den passer ypperlig for kontorer, hoteller eller store gjestehus.

Kvernpumpen tilbyr også veldig mange koblingsmuligheter. Du kan for eksempel tilkoble en hvilken som helst WC med P-lås, vask og dusjkabinett uten problemer. Avløpsmassen kvernes og pumpes videre til eksisterende avløp. Dermed er det ikke behov for å bygge et eget avløp til dette formålet.

Enkel installasjon

At du kan bygge et bad uten å sette inn nye kloakkrør, er en av godene ved å bruke kvernpumpe. Imidlertid er det den enkle installasjonen som gjør Saniflos produkter så populære.

Takket være den spesielle teknologien trenger ikke rørene å være tykkere enn 32 mm, noe som gjør de enkle å montere. I tillegg til dette tar selve kvernpumpen lite plass, dermed vil den ikke stå i veien på ditt nye bad.

SFA Saniflo har i over 50 år levert kvernpumper til markedet, og er blant de ledende leverandørene i VVS-bransjen med sitt spesielle konsept. SFA-gruppen har brukt store ressurser på å gjøre kvernpumpene enkle å installere, lette å bruke og av god kvalitet.

På grunn av pumpens enkle konstruksjon er den også driftssikker og lett å vedlikeholde. Imidlertid anbefaler SFA at du bruker en kvalifisert fagmann i installasjonsprosessen. På denne måten kan du være 100 prosent sikker på at dette gjøres ordentlig.

Foto: FOTO: Produsenten

Besøk vår hjemmeside her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning