SANIFLO

Slik bygger du bad der du ønsker

Ikke bare prisen som gjør kvernpumper attraktivt.

BEDRE PLASS: Er det trangt på badet? Nå kan dere bygge bad akkurat der det passer best.
Publisert Oppdatert

Fordi kvernpumper kan kobles direkte til avløpsstammen selv om den ligger langt unna, er behovet for å bygge selvfall borte. Dermed kan man bygge et nytt bad til en brøkdel av hva det ville koste å bygge et "tradisjonelt" bad. Men det er ikke bare den økonomiske fordelen som gjør kvernpumpesystemet så attraktivt. Her presenterer vi noen andre fordeler med kvernpumper.

Les mer på vår hjemmeside.

Flere muligheter

Den store fleksibiliteten du får når du velger kvernpumpe, gjør det til en fristende løsning for mange boligeiere. På grunn av pumpeteknologien kan klosettinstallasjonen med kvernpumper gjøres så å si hvor som helst.

I motsetning til konvensjonell klosettinstallasjon kan Saniflos kvernpumper installeres hele 100 meter fra avløpsstammen. Om du velger å installere kvernpumpeklosett i etasjen under avløpsstammen gjør det heller ingenting, avfallet kan spyles oppover - det kan man ikke med konvensjonell klosettinstallasjon.

I tillegg til dette har flere kvernpumpesystemer mange innganger. Dermed kan du koble til både toalett, vask, dusj og bidé om du ønsker det. Saniflo tilbyr en rekke kvernpumpemodeller som passer til alle behov. Om det er installasjon av ekstra klosett, vaskerom, eller om du rett og slett ønsker å flytte kjøkkenet uten bruk av selvfall, finner du det blant Saniflos sortiment.

Redd for rør-rot?

Frykt ikke, de ultratynne rørene som transporterer avfallet er bare mellom 22 og 32 mm tynne. Til konvensjonell installasjon kreves det hele 100 mm tykke rør. Dermed tar rørene lite plass og kan enkelt kobles til avløpsstammen.

Foto: FOTO: Produsenten

Takket være kvernpumpesystemets teknologi, er de både enkle å installere og vedlikeholde. SFA, som er produsenten bak Saniflos systemer, anbefaler imidlertid at du benytter deg av en kvalifisert montør til å gjøre jobben for deg. På denne måten kan du være sikker på at installasjonen blir gjort skikkelig.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning