SANIFLO

Revolusjonerende baderomsløsning

Nytt bad billigere og enklere.

SMART: Saniflos løsninger kan gi deg gode ideer til oppussingen.
SMART: Saniflos løsninger kan gi deg gode ideer til oppussingen. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

SFA var det første selskapet i verden som begynte med den revolusjonerende baderomsløsningen, og er fortsatt førstevalget til stadig flere nordmenn. Verdens første kvernpumpe så dagens lys for 50 år siden, og det var det franske selskapet SFA som stod bak. Denne nye innretningen kalte de for Saniflo.

Les mer på vår hjemmeside.

Siden da har SFA blitt verdensledende produsent og leverandør av kvernpumper i et stadig voksende marked. Øystein Felumb, salgsjef for SFA Saniflo Norge, er ikke i tvil over at det er selskapets erfaring som kvernpumpeprodusent og ikke minst kvaliteten på produktet som har hatt mye å si for selskapets suksess.

Over 1000 solgte i fjor

Mange nordmenn går med planer om å bygge et gjestebad i boligen. Noen vil kanskje omgjøre kjelleren eller garasjen til en hybel de kan leie ut. Imidlertid byr en slik plan på flere utfordringer. Før det første må man leie rørleggere over tid. I tillegg til dette koster et slikt prosjekt mye penger fordi det krever at man må legge inn nye kloakkrør i gulvet og hagen.

- Med Saniflos kvernpumper kan man derimot bygge bad der selvfall ikke er mulig. Dette gjør det nye badet mye billigere. Dessuten kan man legge inn badet nesten hvor som helst, forklarer Felumb. Salgslederen i Norge forteller også at stadig flere oppdager SFAs kvernpumper når de planlegger å bygge et ekstra bad hjemme. I fjor ble det solgt totalt 1000 Saniflo-pumper i Norge.

Revolusjonerende teknologi

Saniflo gjør det både enklere og billigere å få et ekstra bad. Du kan for eksempel bygge et bad i kjelleren og koble det opp til de eksisterende kloakkrørene i førsteetasje. Dette fordi kvernpumpen maler opp og pumper avfallet vertikalt oppover og fram til de gamle kloakkrørene. Faktisk kan pumpene være hele 100 meter fra kloakkrørene. De robuste pumpene vil transportere avfallet hvor som helst uten problemer.

Foto: FOTO. Produsenten

Enkle å vedlikeholde

Men det er ikke bare SFAs revolusjonerende teknologi som gjør dem verdensledende i kvernpumpeindustrien. De har også et bredt tilbud av kvernpumper som dekker alle behov, fra de som ønsker et enkelt gjestetoalett, til de som vil bygge et ekstra offentlig bad på kontorer, restauranter og spisesteder. I tillegg til dette opplyser Felumb at kvernpumpene fra SFA er enkelt bygd, noe som gjør dem lette å vedlikeholde.

- Ofte trenger man ikke å vedlikeholde kvernpumpene før etter 10-20 år. De er også billige å drive på grunn av kvernpumpenes enkle konstruksjon, sier han.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning