SANIFLO

Nytt bad uten rørkaos

Slik unngår du å legge nye kloakkrør.

UNØDVENDIG: Rørleggere er hyggelige, men du trenger ikke å ha en på besøk i flere uker for å bygge nytt bad.
UNØDVENDIG: Rørleggere er hyggelige, men du trenger ikke å ha en på besøk i flere uker for å bygge nytt bad. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Drømmen om et helt nytt bad i kjelleren er innen rekkevidde. Du har både plassen og viljen til å bygge det. Plantegningene er allerede klare, så du trenger bare å sette av tid til å begynne med arbeidet. Likevel byr jobben på en del utfordringer som gjør deg usikker. Fordi kjellergulvet er av tykk betong, vil det bli veldig kostbart å pigge det opp for å legge inn nye kloakkrør med selvfall.

Men det du ikke vet er at finnes det en billigere og enklere løsning som gjør det mulig å bygge ditt drømmebad. Vi viser deg hvordan du enklest kan gjøre det. Les mer på vår hjemmeside.

Trekk avfallet oppover med Saniflo-pumpe

Som hyttebrukere flest, kjenner du sikkert til de såkalte snurredassene. Dette er toaletter som kverner avfallet til små partikler og fyller opp en egen tank. Disse doene er enkle og hygieniske, og krever hverken kloakksystem eller intrikate rør. Men visste du at de også kan kobles til ditt gamle kloakkrør i overetasjen hjemme?

Takket være den spesielle teknologien kan kloakkvannet fra vask, toalett og dusj pumpes oppover eller bortover til ditt eksisterende kloakksystem. Dermed slipper du å pigge opp gulvet for å legge inn et nytt rørsystem.

Bygg ditt drømmebad enkelt og billig

Med 50 års erfaring innen leveranse av kvernklosett og pumper, har SFA Saniflo bygd et godt rykte på det norske markedet. Og det er spesielt huseiere landet over som legger sin elsk på dette produktet.

SFA Saniflo leverer kvernklosett til alle behov, enten om du ønsker å koble til et vanlig toalett eller vil bygge et helt bad hjemme. Er du i sistnevnte gruppe bør du vurdere deres pakkesystem. Kvernklosettene er enkle å bruke og har flere innganger, noe som gjør det mulig å koble til både dusj og vask. Pumpen gjør at avfallsvannet når ditt kloakksystem, enten det befinner seg i etasjen over eller rommet ved siden av.

SFA Saniflo har brukt store ressurser for å gjøre kvernpumpene enkle å installere, lette å bruke og av god kvalitet. Dessuten er de lette å vedlikeholde, noe som gjør bruken enkel i det lange løp. For mer informasjon om SFAs produkter, anbefaler vi deg å gå inn på deres egen hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning