SANIFLO

Hvilken kvernpumpe bør jeg velge?

Vi guider deg til det riktige valget.

MANGE VALG: Vi guider deg i valget av riktig kvernpumpe.
MANGE VALG: Vi guider deg i valget av riktig kvernpumpe. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Saniflos kvernpumper fra SFA dekker alle behov for baderomsløsninger der selvfall ikke er mulig. Dette er på grunn av den unike teknologien som enkelt transporterer avfallet gjennom 32 mm tynne rør videre til ditt eksisterende kloakksystem. Dermed sparer man penger fordi behovet for utbygging av kloakkrør faller bort.

Imidlertid kan det brede tilbudet av kvernpumper forvirre selv den mest ivrige kjøperen. Hvordan velger du riktig kvernpumpe som dekker dine behov? Les mer på vår hjemmeside.

Bruk tid på kartlegging

Et av de viktigste tiltakene kunden bør gjøre er, ifølge Øystein Felumb, å kartlegge hvilket type bad man vil ha. Felumb er salgsleder for SFA Norge, et av landets største leverandører av kvernpumper. Selv om behovene er mange er det spesielt to typer løsninger som skiller seg spesielt ut.

- For privatmarkedet er det stort sett to typer løsninger som dominerer. De som vil bygge et stort ekstrabad med alt av tilbud, og de som kun er på jakt etter et enkelt gjestetoalett. Vil man lage et stort bad som hele familien kan bruke? Eller ønsker man å bygge en leilighet med bad der selvfall ikke er mulig? Dette er noe av det kunden bør ha i tankene når de skal til innkjøp av kvernpumper, forklarer ham.

Gjestetoalett eller ekstrabad?

Felumb trekker fram spesielt to produkter det selges mye av, Sanipack og Sanicompact. Førstnevnte har flere tilkoblingsmuligheter som gjør det mulig å både ha vask, toalett, dusj og bidé. Dette gjør at kjøperen kan bygge et helt ekstrabad med alle muligheter tilstede.

- Er du derimot kun ute etter å lage et lite gjestetoalett er Sanicompact å foretrekke. Det som gjør Sanicompact -kvernene så hendige er at pumpen er innebygd i selve doen. Fordi Sanicompact har et eget vannsystem, er det heller ikke noe behov for sisterne. Dermed bruker den minimal med plass der det trengs, noe som gjør byggemulighetene enorme. Du kan for eksempel lage et minibad under trappene, forklarer Felumb.

Mange muligheter

Foto: FOTO: Produsenten

Imidlertid anbefaler han at man titter på produktkatalogen til Saniflo. Der kan du finne mange andre mulige løsninger til både store og små bad. Har du planer om å flytte kjøkkenet, men er redd for å pigge opp gulvet? SFA har flere kvernpumper som muliggjør dette.

- Vi anbefaler alle interesserte å se gjennom katalogene våre. Eller besøke våre Facebooksider. Der kan de få den informasjonen de er ute etter. Vi har også et godt utbygd servicenett som kan bistå med hjelp dersom du har spørsmål om produktene våre, opplyser Felumb.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning