SANIFLO

Flytt kjøkkenet uten hodebry

Slik slipper du å pigge opp gulvet.

LETTERE: Det er lettere å bygge et funksjonelt kjøkken når du ikke trenger å låse deg til den gjeldende kloakkløsningen.
LETTERE: Det er lettere å bygge et funksjonelt kjøkken når du ikke trenger å låse deg til den gjeldende kloakkløsningen. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Fra tid til annen melder behovet seg for å gjøre om på husets planløsning. Drømmen om en enda mer funksjonell bolig gjør at mange tyr til dyre løsninger som tar mye tid. Dette gjelder spesielt hvis kjøkkenet skal flyttes.

Grunnen til dette er at man må legge nye avløpsrør, selv om kjøkkenet bare skal flyttes noen meter. Da må gulvet pigges opp og rørleggere må leies over tid, noe som både går ut over tid og lommebok.

Heldigvis finnes det også rimeligere løsninger på markedet: SFAs kvernpumpesystem, som går under navnet Saniflo. Les mer på vår hjemmeside.

En enkel problemløser

Som norsk salgsjef for verdens ledende leverandør av kvernpumper, har Øystein Felumb sett mange oppfylle sin drøm om å bygge eller flytte sitt kjøkken til en brøkdel av hva det vanligvis koster. Med sin enkle, men geniale teknologi gjør Saniflo det mulig å flytte kjøkkenet på 1-2-3.

- Mange ønsker å flytte kjøkkenet til en større, åpen løsning. Dermed åpner det seg muligheter for å omgjøre det gamle kjøkkenet til for eksempel et ekstra soverom. Å gjøre det på den tradisjonelle måten kan ofte vise seg å bli en dyr og tungvint løsning, forklarer Felumb.

Saniflos kjøkkenløsninger kan pumpe gråvann fra kverna og opp til ditt gamle kloakksystem gjennom 32 mm tynne rør. At rørene er tynne gjør det enkelt for rørleggere å raskt installere systemet. De små rørene bruker også liten plass og kan gå langs veggen, dermed unngår man å pigge opp gulvet.

Størst innen kvernpumpeteknologi

Imidletid er det ikke bare SFAs lange erfaring innen kvernpumpeteknologi som gjør dem verdensledende. Selskapet er opptatt av å levere enkle løsninger av god kvalitet. Systemene deres skal kreve minimalt med vedlikehold.

- Dessuten har vi et godt kundeservicenett i landet, og er opptatt av å gi god service. Dette er også en av faktorene til at vi har gjort det bra i det norske markedet, opplyser ham.

Kvernpumper til boligformål har fram til de siste årene vært relativt ukjent i Norge. I Europa har de derimot blitt en braksuksess. Bare i Sverige ble det solgt 6000 Saniflopumper i fjor og markedet vokser. Totalt ble det solgt 1000 kvernpumper fra Saniflo i Norge i 2010 ifølge SFAs egen statistikk.

- Vi opplever også en markant økning i Norge, selv om produktet har vært noe ukjent. Flere oppdager at det ofte lønner seg med våre løsninger, smiler Felumb.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning