SANIFLO

En enklere baderomshverdag

Løsninger for bevegelseshemmede.

ENKLERE: Å ha badet nærmere gjør hverdagene enklere.
ENKLERE: Å ha badet nærmere gjør hverdagene enklere. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Med våtromsløsninger som kan settes opp hvor som helst enkelt og billig, har Saniflo også lettet på hverdagen til flere med bevegelsesutfordringer.

Mange kjenner til Saniflos kvernpumpeløsninger, og takket være disse har titusenvis av mennesker verden over fått virkeliggjort sin store drøm om å bygge et ekstra bad eller flytte kjøkkenet enkelt og billig. I tillegg finnes det også en stor gruppe mennesker som har fått hverdagen sin forbedret på grunn av Saniflos fleksible løsninger.

Les mer på vår hjemmeside.

Dette er både eldre mennesker og personer med bevegelsesutfordringer som finner det vanskelig å benytte seg av de "gamle" toalettene. Dette kan være fordi de befinner seg langt unna, eller fordi baderomsløsningen ikke dekker behovene deres på en hensiktsmessig måte. Uansett hva deres behov er, har Saniflo løsningen.

Bygg bad hvor som helst

Muligheten til å bygge et bad uten selvfall eller å måtte bygge ut avløpstammen, gjør at du kan bygge bad der det passer deg best. Takket være kvernpumpesystemet blir avfallet transportert gjennom tynne rør som er enkle å montere. Disse rørene kobles enkelt til avløpstammen, selv om den er langt unna. Dermed er behovet for å pigge opp gulvet og bygge ut avløpstammen unødvendig. Med Saniflos systemer kan du bygge toalettet hvor som helst.

- Mange eldre og bevegelseshemmede ser nytten av å kunne flytte våtrom nærmere stuen og soverommet. Når badet for eksempel ligger i en annen etasje eller langt unna husets "hjerterom" er det en utfordring. Det er mange som har bygget bad som passer dem bedre når de finner ut at det kan gjøres enkelt og ikke minst billig, sier Øystein Felumb, salgsansvarlig for SFA-Norge.

Hjelpemidler for bevegelseshemmede

Men det er ikke bare muligheten til å flytte bad og kjøkken nærmere soverom og stue som gjør Saniflos systemer velegnet for bevegelseshemmede. For tre år siden valgte selskapet å satse videre på dette og lanserte en rekke hjelpemidler for bevegelseshemmede. Eksempler på dette er hev- og senkbare toaletter.

Foto: FOTO: Produsenten

- Denne gruppen har lenge vært en stor del av kundemassen vår. Dermed valgte vi å øke tilbudet for å gjøre det enklere for bevegelseshemmede å benytte seg av bad og kjøkken, forteller Felumb.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning