SANIFLO

Ekstra bad til en brøkdel av prisen

– En a-ha-opplevelse for mange.

BILLIGERE: Med Saniflo blir oppussingen enklere og billigere
Publisert Oppdatert

- Mange av kundene våre tenker ikke over at det finnes så rimelige og enkle løsninger til å bygge bad før vi viser dem at det faktisk går an. Overraskelsen er alltid like stor når de finner ut hvor enkelt det kan gjøres, smiler Øystein Felumb, salgsleder for SFA-Norge.

Les mer på vår hjemmeside.

At overraskelsene er mange og store, er en del av hverdagen til SFA. I over 50 år har det internasjonale selskapet levert kvernpumper fra Saniflo til baderomsbygging. Likevel innrømmer Felumb at mange ikke er klar over at det finnes en slik mulighet tilgjengelig.

- Når man skal bygge et ekstrabad tror de fleste at de må pigge opp gulvet eller grave opp hagen for å legge inn nye rør. I tillegg til å kreve mye tid, koster det også veldig mye penger. Med kvernpumpesystemene fra Saniflo kan derimot de fleste legge inn et ekstrabad til en brøkdel av prisen, sier han, og forteller at en del rørleggere også begynner å oppdage mulighetene med kvernpumper fra Saniflo.

Kobles enkelt til avløpstammen

Flere boligeiere går med en drøm om å lage en hybel med eget bad, eller ønsker rett og slett å ha et gjestetoalett. Dessverre kan dette bli en for kostbar drøm ved hjelp av tradisjonelle metoder. Ifølge Felumb er det den spesielle teknologien som gjør det mulig å bygge et bad til en brøkdel av prisen.

Avfallet fra toalett, bad og kjøkken går inn i en kvernpumpe. Kvernen i pumpen deler avfallet i små partikler som transporteres videre til de vanlige kloakkrørene. At partiklene er små gjør det mulig å transportere de gjennom 22 mm tynne rør. Kvernpumpen benytter seg i tillegg av en revolusjonerende teknologi som gjør det mulig å transportere avfallet opp til elleve meter vertikalt.

- Dermed kan badet bygges for eksempel i kjelleren, selv om kloakkrøret er en eller to etasjer over. Rørene kobles enkelt til kloakkrørene, og man slipper ekstrakostnadene ved å pigge opp gulvet eller grave i hagen for å legge inn ekstra kloakkrør, forklarer ham.

Foto: FOTO. Produsenten

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning