SANIFLO

Den enkleste veien til nytt gjestebad

Slik kan alle få et gjestebad.

KOSELIG: Å bygge gjestebad kan gå raskt, og gjør at du kan lage et koselig bad til gjestene dine.
KOSELIG: Å bygge gjestebad kan gå raskt, og gjør at du kan lage et koselig bad til gjestene dine. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Et gjestebad skal være lite og koselig. Ikke minst skal et gjestebad være tilgjengelig. Derfor drømmer mange om å bruke litt ekstra plass i entreen til å bygge et eget gjestebad. Men er gjestebadet innen rekkevidde? Med Sanicompact-serien fra Saniflo har det aldri vært enklere.

Les mer på vår hjemmeside

Innebygget kvern

Avfallet blir i kvernpumpen delt i små partikler, noe som gjør at de enkelt kan pumpes gjennom 32 mm tykke rør fram til husets eksisterende kloakksystem. På denne måten kan man bygge ekstra bad eller nye kjøkkenløsninger uten de store kostnadene vanlige løsninger gir.

Man slipper å pigge opp gulvet og sparer både tid og penger på en driftssikker løsning. Dessuten er kvernpumpesystemene fra Saniflo enkle å vedlikeholde, takket være deres enkle konstruksjoner av gode kvalitet.

Imidlertid krever kvernpumpene, uansett hvor små de er, noe plass. Dette kan dermed gå ut over gjestetoalettets størrelse. Heldigvis finnes det gode produkter som tar minst mulig plass. Et av dem heter Sanicompact.

Sanicompact-serien består av toaletter med innebygget kvern. Det geniale med denne løsningen er at toalettene ikke har sisterne, de bruker derimot et innebygget vannsystem som gjør sisternen overflødig. På denne måten sparer man plass og reduserer muligheten for en vannlekkasje. I Sanicompac-serien finner du også vegghengte utgaver, med mulighet for tilkobling av vask. En ideell løsning for et ekstra gjestetoalett.

50 års erfaring

Over et halvt århundre med både produksjon og levering av kvernpumper har gjort SFA til den største produsenten på markedet i dag. SFA legger ikke bare vekt på gode produkter, de bruker mye ressurser på både service og ny teknologi.

Foto: FOTO: Produsenten

Saniflos kvernpumper dekker alle behov, enten du kun ønsker deg et enkelt gjestetoalett eller vil ha store løsninger tiltenkt offentlige rom, finner du det du trenger hos SFA. Stadig flere nordmenn oppdager mulighetene med Saniflos produkter. Bare i fjor ble det solgt hele 1000 kvernpumper fra Saniflo i Norge.

Besøk vår hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning