SAMSUNG SMART TV

Som skapt for vakkert interiør

Rålekker design og smarte løsninger går hånd i hånd.

DESIGN: Hvis du er opptatt av interiør og design, er det viktig at TV-en ikke skjærer i øynene.
DESIGN: Hvis du er opptatt av interiør og design, er det viktig at TV-en ikke skjærer i øynene. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Er du en av dem som ufrivillig blir dratt med på mannens evinnelige jakt etter den beste TV-en? Joda, man får bra bilde og lyd av å være kresen. Men det er ikke alltid slik at det du ønsker deg mest midt i stua er den største og verste TV-en.

Skrikende midtpunkt i stua

Heldigvis er tiden da TV-en tok opp en hel kubikkmeter forbi. Men det er ikke alle flatskjermer som er så interiørvennlige heller. Store, skrikende rammer, tjukke skjermer og stygg fot er ikke akkurat lekkert. Heldigvis har det kommet en TV som tilfredsstiller både teknofriken og interiørelskeren.

Samsung Smart TV er en nyhet de færreste kunne ha forestilt seg for noen få år siden. TV-en kan nemlig gå direkte på nett, uten at du trenger å koble til noen PC. Med et drøss smarte løsninger, passer den like godt for småbarnsfamilier, menn og kvinner. Fortell mannen at han kan se 3D hjemme i sin egen stue, så er han solgt. Og det er bare én av finessene. Jo mer du leser om denne TV-en, jo mer imponerende blir den.

Nyskapende design

Men hva med designen? Selv om TV-en er fullspekket med nyvinninger og smarte løsninger, betyr ikke det at du får en TV der designen kommer i andre rekke. Tvert i mot. Samsung Smart TV har en av de lekreste designene som finnes på flatskjerm-TV-er.

Rammen er en av de tynneste på markedet, noe som gir en tidløs og elegant design. Selve skjermen er under tre centimeter tykk. Med andre ord kan du henge den på veggen, uten at den stikker noe mer ut enn et vanlig bilde.

Levende bilderamme

Smarte løsninger gjør det også enkelt å gjøre noe ekstra ut av TV-en når den først henger på veggen. AllShare gjør at du kan streame film eller bilder fra andre enheter i huset. Du kan altså få TV-en til vise bildene fra sommerferien, uten at kameraet er koblet til. Like enkelt som det er genialt.

Foto: FOTO: Produsenten

Ønsker du inspirasjon, kan du gå inn på yndlingsbloggen din og se på flotte bilder rett på TV-skjermen. I tillegg har du 254 forskjellige apper å velge mellom på TV-en, hvis du vil trene, lage mat eller spille spill.

Selv om en TV er fantastisk bra, trenger den ikke å skille seg ut fra resten av interiøret. Det er jo faktisk det vi vil vise frem, ikke mannens siste tekniske nyvinning. Med Samsung Smart TV kan dere begge bli fornøyd, med en TV som ikke bare er først innenfor utviklingen, men også har lekker design.

Dette er Samsungs One Design:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning