REPADINA PLUS

Slik får du i gang sexlivet etter fødselen

Les hvorfor mange får problemer.

VANSKELIG: Det er ikke alltid så lett å komme i gang med sexlivet etter en fødsel.
VANSKELIG: Det er ikke alltid så lett å komme i gang med sexlivet etter en fødsel. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

I løpet av en graviditet går kroppen gjennom mange endringer. Sexlivet er ikke alltid på topp, og når du endelig er klar for å sette i gang igjen kan det virke som kroppen motarbeider deg. Selv om lysten er der, kan du slite med tørrhet, smerter og ubehag.

Hormonene hemmer sexlivet

Under graviditeten går kroppen gjennom store hormonelle forandringer. Men også etter fødselen er det mange hormoner i sving, som kan sørge for at kroppen ikke helt har kommet tilbake til normalen.

Når barnet er født setter ammingen i gang frigjøring av hormoner. Oxytocin starter melkeproduksjonen, mens prolaktin stimulerer brystet til å produsere melk.

Repadina Plus

Repadina Plus er helt uten hormoner og parabener

Mandelolje gir umiddelbar lindring

Hyaluronsyre bygger opp slimhinnen innenfra, og gir varig lindring

Hyaluronsyre finnes naturlig i ledd, øyne og slimhinner, og er kroppens smøremiddel

Prolaktin er også et av hormonene som styrer forplantingen. Når nivåene av hormonet er høye nok, hemmer det eggløsningen og menstruasjonen. Siden vi fra naturens side ikke skal bli gravide mens vi fortsatt ammer, er det ikke rart at du kan oppleve noen problemer med sexlivet i ammeperioden.

Østrogen spiller en viktig rolle for slimhinnene i underlivet. Når hormonene er i ubalanse, kan dette oppleves som irritasjon eller ubehag ved sex. Les mer om tørrhet etter fødsel

LES OGSÅ: 9 av 10 kvinner opplever tørrhet

Enkel og trygg hjelp

Mange kvinner bruker glidemiddel mot tørrheten. Men dette kan både være upraktisk og ubehagelig, og det hjelper ikke mot irritasjonen man kan oppleve utenom sex.

Repadina Plus er en effektiv løsning på vaginal tørrhet, som både er enkel å bruke og virker lenge. Mens andre produkter bare gir en midlertidig løsning, bygger Repadina Plus opp slimhinnene innenfra.

Under amming vil man ikke ha fremmede hormoner eller skadelige stoffer i kroppen. Derfor er Repadina Plus helt uten hormoner eller parabener. Vagitorien gir umiddelbar lindring, og skal bare tas hver kveld i ti dager. Deretter tar du vagitorien ved behov, for eksempel to ganger i uken.

Når du tar Repadina Plus, virker den med en gang ved at mandelolje fukter og bløtgjør slimhinnen. Hyaluronsyre hjelper slimhinnene med å reparere seg selv, slik at den kan få tilbake sine normale funksjoner.

Selv om du har fått barn, trenger ikke sexlivet å stoppe opp. Med riktig hjelp kan du få rask lindring, og slippe smerter og ubehag. Da er det litt enklere å finne tilbake til sexlivet du hadde før du ble gravid.

Du får kjøpt Repadina Plus i apotek, som Vitus apotek og Boots.

Les pakningsvedlegget før du begynner å bruke Repadina Plus.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning