kommersielt samarbeid

Fikk vinnersjokk på fødestua

Telefonen: «-Gratulerer, du er blitt Lotto-millionær"»

Foto: Colourbox
Publisert Oppdatert

Tenk deg å våkne brått av at telefonen ringer lørdag kveld og at stemmen i den andre enden sier «Gratulerer, du er blitt Lotto-millionær». Og i tillegg finne ut at det hele ikke bare var en drøm!

Eller: Hva med å oppleve babylykke på fødestua – for så å få beskjed om at du ikke bare er blitt mor eller far, men også millionær?

Nettopp dette har skjedd én eller flere av Norsk Tippings spill-millionærer. I Norsk Tippings millionærundersøkelse* fra 2017 finner vi ut hva flere av millionærene gjorde da de fikk Telefonen fra Hamar:

  • Vinner fra Fjaler: Denne vinneren må ha hatt tidenes julekveld! Spilleren ble millionær midt i julemiddagen med familien.
  • Vinner fra Drammen: Spilleren fikk vinnerbeskjeden under festligheter på et av byens beste utesteder. Vi regner med at det ble både hæla i taket og tenna i tapeten etterpå!
  • Vinner fra Bremanger: Denne vinneren må sies å ha truffet blink. Han fikk millionbeskjeden på jakttur i Sverige.
  • Vinner fra Hobøl: Det er noe unormalt at bankkontoen vokser under en IKEA-tur, men akkurat det skjedde vinneren fra Hobøl som fikk Telefonen fra Hamar midt i møbelshoppingen.
  • Vinner fra Lier: Fikk vinnerbeskjeden i massasjestolen. Det er noe usikkert om han ristet mest mest han satt i massasjestolen eller etterpå, da millionnyheten begynte å synke inn.
  • Vinner fra Stavanger: Spilleren satt hjemme og så på Luksusfellen da Norsk Tipping slo på tråden. Den ferske millionæren trodde det var tull, men faktum var at spilleren nå kunne kjøpe seg både fine ferier og ny bil uten selv å havne i luksusfellen.
  • Vinner fra Fredrikstad: Flere drømmer gikk i oppfyllelse da spilleren ble både forelder og millionær – nesten samtidig!

Drømmer du om å bli Lotto-millionær? Spill Lotto her!

Millionæren fra Fredrikstad er ikke den eneste som har fått vinnerbeskjeden på fødestua. Einar Alfnes fra Stjørdal var sammen med kona og den nyfødte datteren Sylva på føden da han fikk Telefonen fra Hamar og beskjeden om at han var trukket ut som Extra-kandidaten. Han gikk ikke helt til topps, men var meget fornøyd med å vinne 709.845 kroner.

Eller hva med kvinnen fra Skien som lå og sov søtt lørdag kveld 14. april da hun brått ble vekket av Telefonen fra Hamar.

– Hæ? Du tuller ikke? Å, herlighet. Og jeg som hadde lagt meg, da! Nå får jeg jo ikke sove, sa den sjokkerte kvinnen som vant nær 5 millioner kroner.

Hva skal du lørdag 21. april? Kanskje får du en Telefon fra Hamar utpå kvelden? Da venter rundt 14 millioner kroner i Lottos førstepremiepott.

Spill Lotto og Joker innen lørdag klokka 18.00!

* Millionærundersøkelsen ble gjennomført i juni 2017. 309 spillere som har vunnet millionpremier i forskjellige Norsk Tipping-spill fra perioden juni 2015 til juni 2017 har svart på undersøkelsen.

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning