LIFELINE CARE

Viktige byggesteiner under graviditet

Slik ivaretar du både din egen og barnets helse under graviditet.

UNIKT: Nå kan du få alt du trenger under graviditet gjennom et unikt kosttilskudd.
UNIKT: Nå kan du få alt du trenger under graviditet gjennom et unikt kosttilskudd. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Graviditet er en unik fase i livet, hvor det er viktig å ta vare på både egne og fosterets behov. Lifeline Care gjør det enklere å sørge for at barnet ditt utvikles sunt.

En graviditet øker behovet for vitaminer og mineraler. Riktig ernæring er viktig for å gi barnet en god start på livet; det er gjennom mor barnet får i seg de essensielle byggesteinene. Ved inntak av de riktige næringsstoffene ivaretar man barnets utvikling og fremtidige helse.

Kosttilskuddet Lifeline Care GRAVID er spesielt tilpasset for å dekke både mors og barns behov under graviditeten. Det er et høykvalitets kosttilskudd som er sammensatt av alle næringsstoffene Helsedirektoratet anbefaler under graviditet. Ingrediensene er av beste kvalitet, og kommer blant annet fra melk og norske blåbær.

Les mer om Lifeline Care GRAVID

Mange næringsstoffer

Når man er gravid er det spesielt viktig å få i seg Folsyre, Omega 3-fettsyrer, samt vitaminer og mineraler som Vitamin D og antioksidanter. Alle disse stoffene finner man i Lifeline Care. Folsyre reduserer sjansen for ryggmargsbrokk, og anbefales å tas daglig fra en planlegger å bli gravid, og ut første trimester av svangerskapet.

Riktig inntak av Omega 3 er essensielt under graviditeten. Omega 3 fettsyren DHA er en av de viktigste byggesteinene for hjernen, og fettsyren EPA er viktig for immunforsvaret. Omega 3-fettsyrer er viktige, ikke bare for optimal utvikling av fosterets hjerne og immunforsvar, men også for nervesystemet, øynene, nyrene og huden.

Lifeline Care GRAVID er det eneste kosttilskuddsproduktet for gravide på markedet som tilfredsstiller PureMaxTM sine krav. Dette garanterer best mulig konsentrasjon og sammensetning, og lavest mulig harskningsgrad på fiskeoljen, samt fravær av miljøgifter og tungmetaller. Dette er svært viktig for å ivareta ditt ufødte barns helse, både under graviditet og amming.

Ved å dekke det daglige behovet for Vitamin D, fosfor, kalsium og magnesium styrker man utviklingen av fosterets skjelett. Antioksidanter stimulerer utviklingen av hjernen, kontrollerer genenes aktivitet og regulerer enzymsystemene i kroppen.

Praktisk og økonomisk

Lifeline Care GRAVID er enkelt og brukervennlig. Man får «alt i ett», som både er praktisk og økonomisk, fordi man slipper å gå til innkjøp av mange ulike produkter. Kosttilskuddet er også delt opp i doser for hver dag, slik at man unngår feildosering. Én daglig dose består av 1 vitamintablett, 1 mineraltablett og 2 fiskeoljetabletter.

Graviditeten er en av livets viktigste faser. Gjennom bevisst og riktig inntak av næringsstoffer kan man sikre en sunn utvikling og gi barnet en god start på livet.

Lifeline Care får du kjøpt hos Vitus Apotek, Ditt Apotek, Boots og Apotek 1.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning