Idoform Classic Plus

Slik virker melkesyre på magen din

Bekjemper de dårlige bakteriene i kroppen.

GODT: Melkesyrebakterier finnes også i mange typer mat, og gir en karakteristisk smak.
GODT: Melkesyrebakterier finnes også i mange typer mat, og gir en karakteristisk smak. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Slemme bakterier er hovedårsaken til diaré og mageproblemer. Derfor er en sunn bakterieflora viktig for en god fordøyelse. Ikke bare sørger de for at magen fungerer som den skal, de bekjemper også de dårlige bakteriene som forårsaker ubehagelige mageproblemer. Visste du at melkesyrebakterier er blant de viktigste? Her forklarer vi hvordan disse essensielle bakteriene virker på magen din.

Hemmer veksten av dårlige bakterier

En av de viktigste oppgavene melkesyrebakteriene gjør i magen din er å produsere melkesyre. Det er melkesyren som gir de uønskede bakteriene dårlige vilkår. Melkesyrebakteriene lager med andre ord en barriere på tarmens overflate som hindrer de skadelige bakteriene å nå overflaten. Dermed går de gjennom tarmen uten å gjøre skade. I tillegg til dette sørger melkesyrebakteriene for å gjøre levevilkårene så sure at det blir vanskelig for de skadelige bakteriene å trives.

Finnes i matvarer

Melkesyrebakterier har lenge vært en del av matlagingen vår, og brukes for at maten skal holde seg lengst mulig frisk. Det er stort sett produkter som yogurt og kefir som inneholder en høy andel av disse bakteriene, noe som gir den spesielle smaken. I tillegg er dette med god grunn matvarer som anbefales for å dempe mageproblemer. De inneholder en naturlig høy andel av de viktige melkesyrebakteriene.

Idoform inneholder høy andel av de viktige bakteriene

Inntak av Idoform Classic Pro er en rimelig og enkel måte å forebygge magesykdommer på. Idoform har en unik sammensetning som gjør at melkesyrebakteriene virker som de skal. Daglig bruk av Idoform Classic Plus vil også sørge for at det produseres mye av disse bakteriene, og fungerer forebyggende på mageproblemer. Skulle imidlertid uhellet være ute er også Idoform en god medisin å bruke. Melkesyrebakteriene gjenoppretter bakteriebalansen på kort tid og sørger for å lage dårlige vilkår for de skadelige bakteriene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning