Idoform Classic Plus

Redningen mot løs mage

Denne kuren gjør dårlig mage frisk på 1-2-3.

FRISK: Du trenger ikke kjerringråd, her er tipsene som gjør deg frisk.
FRISK: Du trenger ikke kjerringråd, her er tipsene som gjør deg frisk. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Det skal ikke mer til enn inntak av mat med feil bakterier eller antibiotika, for å spolere tarmfunksjonen. Løs mage er ikke å foretrekke dersom det er dokø hjemme eller på arbeidsplassen. Heldigvis finnes det gode råd og medisiner som balanserer og regulerer løs mage.

Flere årsaker til løs mage

Er du på reise i utlandet, blir kroppen utsatt for fremmede bakterier den ikke er vant til. Både maten, drikken og badevannet kan gi uheldige bivirkninger på tarmfloraen. Årsaken til dette er at kroppen ikke er vant til de fremmede bakteriene, noe som gi såkalt feriemage og dermed spolere hele ferien.

Inntak av antibiotika kan også virke uheldig på magen. Dette skyldes at antibiotika ikke ser forskjell på de slemme og snille bakteriene. Dermed blir også de viktige melkesyrebakteriene betydelig redusert, noe som fører til dårlig mage og diaré. I tillegg til dette kan man også få diaré som smitter fra person til person, såkalt omgangssyke. Tilstanden gir også oppkast, feber og kvalme.

Tilfør kroppen melkesyrebakterier

Å gi kroppen rikelig med væske og ikke minst mye hvile er viktige umiddelbare tiltak om uhellet skulle være ute. Imidlertid er det like viktig å tilføre kroppen de essensielle melkesyrebakteriene som demper løs mage. Tilførsel av melkesyrebakterier vil sørge for at det produseres melkesyre som gir de uønskede bakteriene dårlige vilkår.

Idoform Classic Plus har en unik sammensetning som gjør at melkesyrebakteriene virker som de skal. Sammen med rikelige mengder vann og ikke minst fast føde vil melkesyrebakterier være med på å skape den naturlige tarmfloraen kroppen trenger for en frisk og sunn mage.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning