Gravid-tv

Webkurs for kommende foreldre

Venter dere barn? Da er Gravid-tv kanskje noe for deg og din partner.

FØDSELSFORBEREDELSE: Nå kan dere ta svangerskapskurs på nettet. Gravid-tv.no skal være et fullgodt alternativ til tradisjonelle fødselskurs.
FØDSELSFORBEREDELSE: Nå kan dere ta svangerskapskurs på nettet. Gravid-tv.no skal være et fullgodt alternativ til tradisjonelle fødselskurs. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Gravid-tv er et webbkurs som forbereder dere på best mulig måte innen selve fødselen finner sted. Det er den svenske Babygruppen står bak konseptet som i Sverige heter Profylax Online, og initiativtakerne er to unge menn fra Sverige, Carl Plogbäck og Tobias Meschke.

- Idag finns det en stor intresse for fødselskurs. Desverre er det slik at tilbudet begrenser seg til de større stedene, noe som gjør at foreldre ikke har muligheten til å gå på et slikt kurs. Med Gravid-tv vil vi gjøre vårt kurs tilgjengelig for flere, forteller Tobias Meschke.

Alt dere behøver er en pc og internett. Innholdet presenteres gjennom et antall videoer som komplementeres med øvelser og kunnskapstester. Les mer om kurset her.

Vi gir deg en rabattkode som gir deg 200 kroner i rabatt på valgfri kurslengde (10, 30 eller 45 dager). Du angir du rabattkoden: jule2011 når du kjøper kurset for å oppnå rabatten. Rabattkoden er gyldig til og med 31. desember 2011.

Her er to eksempler på videoer du finner på Gravid-tv:

</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="328" src="http://player.vimeo.com/video/31788054?byline=0" webkitallowfullscreen="" width="600"/> </p> <p> <a href="http://vimeo.com/31788054">Slik utfører du håndleddsmassasje</a> </p> </div>

I tillegg til videoene inneholder webkurset både interaktive øvelser, pusteøvelser, og en rekke svar på vanlige spørsmål og tanker. Sammen med Dr. Åsa og overjordmor Nicole Silverstolpe får du/dere hjelp med puste- og avslappingsøvelser, mental trening, ekspertråd i forkant av fødselen og mye mer.

Det tar ca 3-4 timer å fullføre kurset med alle øvelser og kunnskapstester. Vi anbefaler imidlertid at du trener mer enn dette for å være så godt forberedt som mulig før fødselen.

For mer informasjon om Gravid-tv, les her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning