Gina Tricot

Ginas toppmodell

Publisert Oppdatert
Emanuela de Paula
Emanuela de Paula

Hun har gått visninger for Zac Posen, Diane von Furstenberg og Ralph Lauren, og høstet lovord fra Naomi Campbell. Hun har også blitt rangert som den ellevte best betalte supermodellen i 2009. Å stadig være på reisefot med New York som utgangspunkt gjør at Gina Tricots hovedmodell Emanuela de Paula stadig snapper opp trender og nye inntrykk. Men det er noen ting hun aldri bytter ut, uansett hvordan trendene skifter:

- Jeg elsker vesker, i alle størrelser og farger! Jeg har en hel garderobe full, så sånn sett er jeg en ekte «bag lady».

Hva definerer et festfint antrekk?

- Håret er viktig for utseendet. Med et tilfeldig oppsatt hår er man alltid fin. I klesveien fungerer alltid elegante kjoler, blomstrete eller i silke, i lyse, fine farger. Personlig er jeg ikke fan av høye hæler, men det lyser virkelig selvsikkerhet av personen som har dem på.

Det er ingen tilfeldighet at Emanuela nevner silke som materiale for en pyntet kveld. Under reklameinnspillingen og fotoshootet for Gina Exclusive merker man tydelig hvordan materialet beveger seg og faller stilfullt og elegant. Draperingene og vidden i den 70-tallsinspirerte kolleksjonen gir plaggene en ekstra dimensjon.

- Når jeg kommer til en jobb, prøver jeg å nyte stunden så mye som mulig og gi alt. Jeg lever i nået, danser, synger, ler og prøver å ta vare på hvert minutt. Jeg har valgt å leve dette livet og ønsker meg ikke noe annet; jeg elsker å være modell! sier Emanuela, og med en energisk eksplosjon foran kamera gir hun ytterligere bevis på at gode festplagg også går an å bevege seg i.

Under en pause i sminken sier hun:

- Til hverdags kler jeg meg gjerne i store, deilige trøyer. Fargemessig har jeg lært meg at hvitt, oransje og gult passer mine farger og min hudtone veldig bra.

Mange modeller er sparsomme med sminke privat, siden de bruker så mye på jobb. Hva finner man i din sminkepung?

- Jeg prøver også å la huden hvile så godt det lar seg gjøre, men det er tre viktige produkter jeg ikke klarer meg uten: Øyenbrynsfarge, rouge og maskara, gjerne fra Lancôme eller Dior. Med det for hånden kan jeg raskt freshe meg opp.

Emanuela de Paula
Emanuela de Paula

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning